Előzmény a Barbár állatokhoz

Vidd hírét!
 
 

A Simon & Schuster kiadó megegyezett Don Winslow-val, és az amerikai szerző egy előzményt ír a tavaly magyarul is megjelent Barbár állatokhoz. A nagy sikerű regényből Oliver Stone készít filmet, a forgatást július 6-án kezdik a tengerentúlon. A mozvásznon olyan színészek köszönnek vissza ránk, mint John Travolta, Uma Thurman, Blake Lively, Salma Hayek vagy Benicio Del Toro. A filmet 2012-re ígérik; a kiadó úgy szeretné, ha az előzményregény a film premierjével egyszerre jelenne meg.

A Barbár állatokat a New York Times tavaly az év legjobb tíz könyve közé sorolta. A regény főszereplői Chon és Ben, két kaliforniai fiatal, akik egy barátnőn osztoznak és a kábítószerkereskedelemből élnek. Egy mexikói banda elrabolja O-t, a közös barátnőt, és a fiúktól váltságdíjat követelnek. A két srác hozzálát, hogy összeszedje a pénzt. Honnan máshonnan, mint a mexikói bandától!? Módszeresen rabolni kezdik a határon oda-vissza ingázó mexikói konvojokat, amelyek a kábítószer eladásából származó dollármilliókat szállítják haza.

[youtube width=”425″ height=”349″]http://www.youtube.com/watch?v=2hbjRk3VwAk[/youtube]

Az előzmény ötlete Shane Salerno-tól származik, aki Winslow-val és Oliver Stone-nal közösen írta a film forgatókönyvét. A regényben jobban megismerjük a három főszereplőt és a kapcsolatukat, de felbukkannak Don Winslow korábbi regényeinek figurái is, így találkozunk ismerős arcokkal a The Winter of Frankie Machine-ből és a Drogháborúból is. Winslow már dolgozik a regényen.

 


Vidd hírét!