Játék! Nyerd meg a Wayward Pines-trilógia első részét!

Vidd hírét!
 
 

Magyarul január 27-én jelent meg Blake Crouch trilógiájának első része, a Wayward Pines. Az Agave Könyvek a tervek szerint március végéig a teljes trilógiát kiadja, február végén már jön is a második rész, amely A pokol kapujában címmel fog megjelenni. Az Olvasoterem.com az Agave Könyvek támogatásával most játékot hirdet az első kötetért. A feladat egyszerű: az alábbi három kérdésre kell jól válaszolni. A helyes megfejtők között a könyv három példányát sorsoljuk ki.

Ez a játék véget ért, íme az eredmény:

A kérdésekre az alábbi válaszokat vártuk:

  1. A trilógia alapján készült tévésorozatban Matt Dillon alakítja a főszereplőt.
  2. A szerző testvérét Jordannek hívják.
  3. Blake Crouch az Észak-Karolinai Egyetemen diplomázott angolból és kreatív írásból.

A játékban több mint 240 személy vett részt, és a válaszadók 75%-a tudta a helyes válaszokat a kérdésekre. Közülük sorsoltunk ki hármat, ők egy-egy Wayward Pinest nyertek:

Bérczes Virág
Székely Balázs
Rutkai Renáta

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük. Ne feledjétek: jelen eredményhirdetéskor egy másik játék is folyamatban van már!

A kérdések csak első ránézésre tűnhetnek nehéznek — valójában (majdnem) elég elolvasni azt, amit a könyvről az Olvasoterem.com-on korábban írtunk, vagy amit a kiadó közölt a kötetről a saját honlapján. A játék február 8-án, vasárnap éjfélkor ér véget, eredményt február 9-én, hétfőn hirdetünk. Három jó megfejtő a Wayward Pines egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétéről sorshúzással döntünk.

A nyereményről — Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia kétBlake Crouch: Wayward Pines (Agave Könyvek, 2015) társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz. Kórházban tér magához, igazolvány, mobiltelefon és aktatáska nélkül. S bár a személyzet nagyon kedves vele, őt mégis nyugtalanítja valami.

Ahogy telnek a napok, Ethan nyomozása egyre több kérdést vet fel. Miért nem tudja felhívni a feleségét és a fiát? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? S mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? A lakosokat akarják bent tartani vele? Vagy valami mást odakint? Nyomozásának végére Ethan szörnyű dolgokra döbben rá: talán soha nem jut ki élve Wayward Pines-ból, mert ő már nem ugyanaz az ember, aki egykoron volt.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!