Novellaíró pályázatot hirdet a Menő Könyvek

Vidd hírét!
 
 

Hamarosan érkezik az élő szereplős Mulan-film. A Menő Könyvek ifjúsági regénysorozatot indít Sorsfordító történetek címmel. Ezekben a regényekben, ismerős és kedvelt történetekben minden másképpen alakul, máshogy folytatódik, mint ahogy megszoktuk. A kiadó a könyvhöz kapcsolódóan novellaíró pályázatot indít.

Mi lett volna,…
…ha Mulannak az Alvilágba kell leszállni, hogy megmentse a szerelmét?
…ha nem Hófehérkét, hanem a herceget mérgezi meg a gonosz mostoha?
…ha Csingling nem Pán Péterrel, hanem Hookkal megy először Sohaországba?

Eljátszottál már a gondolattal, hogy kedvenc meséd, filmed valahogy máshogy ér véget? Vagy hogy egy adott ponton más fordulatot vesz, és teljesen másképp folytatódik? Ha igen, itt az idő, hogy megoszd másokkal is!

A Menő Könyvek novellaíró pályázata várja a te történetedet. Írd meg novella formában vagy cselekményvázlatban (szinopszisban) a kedvenc történetedet, de úgy, ahogyan te képzeled el, és küldd el a kiadónak! A Menő Könyvek kiadója e-bookban jelenteti meg a nyertes műveket, és szerzőik ráadásul megkapják a Sorsfordító történetek első kötetét.

Hova kell küldeni? Mi a határidő? Mekkora novellát írhatok?

A pályázatokat a manokonyvek@lira.hu e-mail címre várják, a tárgyban „Sorsfordító történetek” megjelöléssel. Az e-mailben tüntesd fel neved, életkorod, telefonos elérhetőséged is.

A pályamunkákat 2020. május 1., éjfélig lehet beküldeni. A történet maximum 10 000 leütés.

Ki pályázhat?

Bárki pályázhat, ha elmúlt már 10 éves, de még nem idősebb, mint 30.


Vidd hírét!