Az Olvasoterem.com recenzenst keres – közvetítői program

Az Olvasoterem.com recenzenseket keres. Ha ezeket a sorokat olvasod, nagy valószínűséggel hallottál a közvetítői programunkról, és úgy kerültél erre az oldalra. Ez az oldal elsősorban azokhoz szól, akik úgy érzik, nem alkalmasak könyvkritikusnak, de ismernek valakit a barátaik között, aki viszont feltehetően igen. Ha ebbe a kategóriába tartozol, olvass tovább! Ha az általad javasolt személy megfelel a feltételeinknek, téged 50 lejes könyvvásárlási utalvánnyal jutalmazunk.

Az ideális jelölt:

  • szeret olvasni;
  • viszonylag sokat olvas;
  • általában határozott, egyedi véleménye van;
  • jól ír;
  • pontos, megbízható személy;
  • Romániában lakik.


Ha a fenti leírás illik rád, és szívesen csatlakoznál az Olvasoterem.com csapatához, jelentkezz az info(kukac)olvasoterem.com címen “RECENZENS” tárggyal; írj az emailben egy rövid bemutatkozást. Ha nem te vagy az, akit keresünk, de ismersz ilyen személyt, olvass tovább!

Ajánlj minket az illető figyelmébe, és könyvvásárlási utalvánnyal jutalmazunk!

A fenti feltételek csupán orientatív jellegűek – a teljes procedúra a jelentkezéstől az aktív recenzensi tevékenységig egy összetettebb folyamat. A könyvvásárlási utalványt egy sikeresnek tekintett közvetítői folyamat végén adjuk. Mit tekintünk sikeres közvetítői folyamatnak? Hadd szemléltessük az alábbi példával:

Peti elolvassa ezt a felhívást, és úgy gondolja, hogy gyerekkori jóbarátja, Anna az ideális jelölt. Anna szeret olvasni, sokat olvas, alig várja, hogy valakivel megoszthassa a legfrissebb olvasmányélményeit, a helyesírás a vesszőparipája, és nagyon jól ír. Peti megkérdezi Annát arról, hogy érdekeli-e az ajánlat, és kedvező válasz esetén küld egy emailt az info(kukac)olvasoterem.com címre, amelyben ajánlja Annát – majd türelmesen vár. Ha Anna megfelelő recenzensnek bizonyul, és az Olvasoterem.com csapatának tagjává válik, Peti kap egy könyvvásárlási utalványt.

Legyél olyan, mint Peti! Ha ismersz valakit, aki olyan, mint Anna, akkor:

  • mutasd meg neki az ajánlatot;
  • amennyiben az ismerősödet érdekli az ajánlat, küldj egy emailt az info(kukac)olvasoterem.com címre; az emailből kapjon ő egy másolatot;
  • mi felvesszük a kapcsolatot az ismerősöddel, és kezdetét veszi egy folyamat, amelynek (a körülményektől függően) különböző fázisai vannak, és 2-3 héttől akár 4-6 hétig is eltarthat;
  • ha a folyamat sikeresnek bizonyult (vagyis az ismerősöd az Olvasoterem.com recenzensévé vált), megajándékozunk egy 50 lej értékű könyvvásárlási utalvánnyal.


A programban résztvevő személyektől a folyamat során pontos nevet, email címet és telefonszámot, adott esetben pedig postai címet is kérhetünk. Ezeket az érintett személy jóváhagyása nélkül harmadik félnek nem adjuk át. Egy személy több embert is ajánlhat; minden egyes sikeres közvetítés külön könyvvásárlási utalványt jelent.