Nyár van – irodalmi kvíz

Vidd hírét!
 
 

Nyár van, és te alig fürdőruhában egy roppant szórakoztató regényt olvasol egy hűvös szoba árnyékában, netán a napernyő alatt, a strandon? Esetleg éppen olyant olvasol, amelyben nyár van, és hétágra süt a nap? Mi is ilyen részleteket bányásztunk elő a polcon sorakozó könyvekből, és egy-egy mondatot kiollóztunk minden regényből. Az egyes idézetek mellé adtunk négy lehetséges választ is. A megoldásra három módszer létezik:

  • a) tudod a választ, és csuklóból dobod;
  • b) nem tudod, de előbányászod a polcról/emlékeidből; vagy
  • c) tippelsz.

Bármelyiket választod, könyvvel jutalmazunk.

Na nem mindenkit! A Geopen Könyvkiadó jóvoltából az első három helyezettnek egy-egy könyvet ajánlunk fel. De hogyan alakul ki a sorrend?

Minden helyes válasz egy pontot ér. A legtöbb pontot begyűjtő lesz az első, a második a második, és így tovább! Pontegyenlőség esetén sorshúzással döntünk a sorrendről. Ha tehát két versenyző éri el a maximális 10 pontot, akkor egyikük a sorshúzást követően első lesz, a sorshúzás „vesztese” pedig egyértelműen második. Pontegyenlőség fennálása esetén ugyanez érvényes a második és/vagy a harmadik helyre.

Ki milyen könyvet nyerhet?

A Geopen Könyvkiadó három könyvet ajánlott fel, ezek a következők:

Az első helyezett szabadon választhat a fenti három könyvből egyet, a második a fennmaradó kettőből kaphatja meg az egyiket, a harmadiknak már csak a könyv jut – választási lehetőség nélkül. A könyvnyereményeket a Geopen Könyvkiadó budapesti székhelyén lehet majd átvenni, a vidékieknek megoldjuk a postázást!

A játékhoz sok szerencsét kívánunk! Íme a kvíz:

Véget ért a játék, eredményhirdetés a főoldalon és a facebook-on!

Figyelem, Adatvédelmi elveink ugyan nem változtak, de lehet, hogy te még nem olvastad őket! Olvasd el!


Vidd hírét!