Játék Dickens-regényekért

Vidd hírét!
 
 

200 éve született Charles Dickens, az angol nyelven alkotó regényírók egyik legnagyobb alakja. A kerek évforduló alkalmából, az Európa Kiadó támogatásával, játékot hirdetünk. Az alábbi képen látható „keresztrejtvényt” kell megfejteni, és meglehet, hogy ehhez papírra és ceruzára is szükséged lesz. Tíz meghatározást adtunk meg, mind a tíz megfejtés Dickenshez vagy életművéhez köthető. Figyelem: nem elég, ha magadnak az asztalon mind a tíz meghatározást megfejtetted; mi tulajdonképpen egy névre, egy Dickens kreálta karakter nevére vagyunk kiváncsiak, ezt pedig úgy kapod meg, ha föntről lefelé összeolvasod azokat a betűket, amelyeket színessel jelöltünk meg.

Nos, ha sikerült mind a tíz meghatározást megfejteni, és minden betű a helyén van, akkor a színessel jelölt karaktereket fentől lefelé haladva összeolvasva egy Dickens-regényalak nevét kapod. Ezt kérjük beküldeni az alábbi űrlap segítségével!

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, DE HAMAROSAN ÚJABBAL JELENTKEZÜNK!

Három helyes megfejtő a következő, az Európa Kiadó által felajánlott Charles Dickens-regényeket nyeri:

A helyes megfejtéseket február 10-ig, déli 12:00 óráig várjuk, a határidőt követő órában pedig eredményt is hirdetünk! Több helyes megfejtés esetén sorshúzással döntünk a három nyertesről. Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket továbbra sem adjuk oda harmadik félnek, és csak azért őrizzük meg azokat, hogy a következő játékról is értesíthessünk.

Játékra fel!


Vidd hírét!