Írj könyvkritikát, nyerj könyvet!

Vidd hírét!
  •  
  •  

Írj könyvkritikát,
nyerj könyvet!

Nyerd meg az alábbi könyvek valamelyikét!

A fenti könyvek valamelyikét vidd haza a könyvtárból, kérd kölcsön a barátodtól, munkatársadtól, évfolyamtársadtól, vagy vásárold meg akciósan bárhonnan, olvasd el, és írj róla egy jó könyvkritikát. Küldd be nekünk az írásodat, és megnyerheted a recenzált regényt – vagy egy vele egyenértékű könyvet ugyanattól a kiadótól.

• Az üveggyerekek recenziója 2590 Ft + max. 15% = 2980 forintot ér

• A visszatérés recenziója 3390 Ft + max. 15% = 3900 forintot ér

• Kukoricza recenziója 3680 Ft + max. 15% = 4230 forintot ér

• A koronaőr második tévedése 3480 Ft + max. 15% = 4000 forintot ér

Mikor fizetett ennyire jól, ha megírtad a véleményedet egy könyvről?

Figyelem!

+ Csak saját/egyedi*, korábban sehol sem publikált recenziót fogadunk el.

+ A recenzió terjedelme legyen több 3500 leütésnél, és lehetőleg ne haladja meg a 7000 leütést.

+ Egy személy több, akár mind a négy könyvről is írhat recenziót.

Az Olvasoterem.com legfeljebb négy, azaz könyvenként egy-egy nyertest hirdet, de fenntartjuk annak jogát, hogy adott esetben – amennyiben valemelyik könyvről nem érkezik egyáltalán recenzió, vagy nem érkezik megfelelő színvonalú recenzió – nem hirdetünk nyertest. Nincs bonyolult elbírálási kritériumrendszer, de alapkövetelmény a helyesírás és sokat nyom a latban tartalom és a stílus.

A nyertes recenzió(ka)t az Olvasoterem.com-on publikáljuk, ez(eke)t máshol az Olvasoterem.com engedélye nélkül a későbbiekben sem szabad megjelentetni. Ez a pályázatban való részvétel feltétele, ennek megszegése minden későbbi játékunkból való automatikus kitiltást von maga után. Fontos, hogy ezt a jogot csak a nyertes recenzióra tartjuk fenn, minden más írást az eredményhirdetés után bárhol szabad publikálni.

A győztes recenzáns nyereménye lehet akár az a könyv is, amelyet recenzált (el tudunk képzelni olyan esetet, amikor valaki tényleg azt kéri, hiszen ajándékba adná valakinek, vagy őmaga egy kölcsönkért példányt olvasott és recenzált) – de választhat a könyvvel egyenértékű (legfeljebb 15%-kal drágább**) könyvet ugyanazon kiadó kínálatából. (Figyelem, csak olyan könyvet választhat, amelyből – értelemszerűen – van készleten a kiadónál, függetlenül annak megjelenési idejétől.) Ha a nyeremény személyes átvételére nincs mód, a könyvet a nyertes postai úton kapja meg.

A recenziókat a jatek@olvasoterem.com címre várjuk, .doc kiterjesztésben, REC [könyvcím] tárggyal (subject). Az emailnek kötelezően tartalmaznia kell a pályázó teljes nevét és lakhelyét (város).

Határidő: 2014. december 21, vasárnap, 24:00 óra. Eredményt várhatóan december 23-án hirdetünk.

* Vigyázat, a plagizálás, és általában a szerzői jogok megsértése szigorúan tilos, a törvény bünteti.

** A könyv ára minden esetben a borítóra nyomtatott, a kiadók honlapján is feltüntetett eredeti bolti ár, mindenféle kedvezmény vagy akció nélkül. A nyeremény kiválasztásánál mindig ezeket az árakat kell figyelembe venni.


Vidd hírét!
  •  
  •