Célzott bolyongás a 20 elrejtett Rozshegyező után

Vidd hírét!
 
 

Bolyongj a városban úgy, ahogy annak idején a fiatal Holden tette a Zabhegyezőben vagy most – immár idős emberként – a Rozshegyezőben teszi! A különbség, hogy te tudni fogod, mit és hol keress.
A frissen megjelent regény 20 példánya lesz elrejtve Budapest belvárosának különböző pontjain. A helyszínek listája július 29-én, pontban 17 órakor kerül fel a Kiadó oldalára. Sötétedésig biztosan elkel az összes! Legyél a leggyorsabbak között! Persze nem csak a gyorsaság, az ész is számít majd, mert az egyes helyszíneket rejtélyes leírásokból kell beazonosítanod.

Szabály

Egy fő szabály lesz: a példányok megtalálóinak azon nyomban jelezniük kel20 Rozshegyező vár rád!l a könyv belsejében található sms számon, hogy hányas számú könyvet találták meg. A Kiadó munkatársai ezeket a megkerüléseket folyamatosan feltöltik a Partvonal Facebook-oldalára. Így aki követi az eseményeket, láthatja, mely példányok keltek már el. Légy most rajongó, hogy előzetesen és a játéknapon is tudd követni az eseményeket!

Vidéken leszel? Végül nem kerülsz az elsők közé? Ekkor is lehet saját Rozshegyező példányod! Az Alexandra webáruházában a 4 nap alatt 35% kedvezménnyel rendelheted meg a könyvet.


Vidd hírét!