Dávid Veron kalandjai folytatódnak

Vidd hírét!
  •  
  •  

Az elmúlt hetekben egy elejtett twitter-bejegyzésből sejthető volt, hogy Baráth Kalalin újabb könyvre készül, de konkrétumokat csak vasárnap este árult el saját blogján. Az Agave Kiadóval való egyeztetését követően, az elképzelések szerint Dávid Veron kalandjainak folytatása a jövő évi Könyvhéten lát napvilágot.


Merthogy lesz folytatás. És ez nem puszta távlati terv, hanem annyira konkrét állítás, hogy a történetvázlat már el is készült. Most már csak rajtam múlik, meddig rágom még a századfordulós szakirodalmat, és mikor rémít meg annyira a határidő közelsége, hogy le merjem írni az első sort. Az igazság az, hogy mindig is nagy kampánymunkás voltam, ami azt jelenti, hogy ösztönzőleg hat rám a határidő, és látványos teljesítményre vagyok képes stressz hatására. (Ó, ezt egy percig se vedd dicsekvésnek, kicsit se örülök, hogy így van, jobban szeretnék az időt okosan beosztó, kitartóan dolgozó író lenni, de hát ehhez ki kéne bújnom a saját bőrömből.) Ugyanakkor az is jellemző, hogy sose érzem úgy, már eleget olvastam, eleget tudok, és ideje írni. (Persze ez utóbbit jó adag lustaság is okozza, olvasni ugyanis sokkal könnyebb.) (forrás: afeketezongora.blogspot.com)

A Türkizkék hegedű egyelőre csak a projekt és egy mappa neve, amelyben gyarapodnak a fájlok, fotók, térképek, jegyzetek. A szerző szerint egy fia hegedű sem szerepel a történetben, de még bármi előfordulhat. Annyit elárult a blogbejegyzésben, hogy Veron ezúttal új társaságban, új tájakon keveredik bele veszéllyel kecsegtető kalandokba. A folytatást izgatottan várjuk!


Vidd hírét!
  •  
  •