Egy éves az olvasóterem!

Vidd hírét!
  •  
  •  

Napra pontosan egy éve, december 5-én írtam az első posztot; akkor még nem is létezett az oldal ezen a címen. December ötödikén még csak egy ideiglenesen blogcímen tároltam az oldalt, az első napok posztjaira alig több, mint 10 ember volt kiváncsi. A jelenlegi címre valamikor februárban költözött az oldal, előtte két blogcímen is olvashatta az a maréknyi ember a posztokat.


Az első recenziót Tim O’Brien A katona legszebb álma c. könyvéről írtam. A legrégebbi rovatunk – a Könyveken túl – a Beharangozó, itt már tavaly decemberben tudósítottam John le Carré Az üldözött c. regényéről. A legfiatalabb rovat a VIP-ajánló, itt ismert emberek recenzióit olvashatjátok. Írt már a kedvenc könyvéről Auth Csilla, Baráth Katalin, Csík János, Nemere István, Vavyan Fable és Trenka Csaba Gábor is.

November első hétvégéjén Halloween-napokat szerveztünk (az akkori layout-ról itt egy kép),  a díszletet Ördög Zoltán barátom készítette. Megsúghatom: a karácsonyi ünnepekre hasonlóan díszbe öltözteti majd az oldalt. A Twitterünk már most karácsonyi háttérben pompázik.

Volt játékunk is: az Agave Kiadóval karöltve November közepén 3 szerencsés nyertesünk vihetett el 1-1 példányt John le Carré legújabb könyvéből, A mi emberünk-ből. Mikulásra újabb játékot szerveztünk, ebben a Scolar Kiadó volt a partnerünk. Itt is három játékost díjaztunk: a nyeremények remélhetőleg még belekerültek a csizmába.

Külön köszönet jár memoir-nak azért, amiért színesebb lehetett az oldal 2010-ben, tőle kaptunk – és neki adtunk is – pár posztot az év folyamán. 2010 öszén megszaporodtunk, a szerkesztőség immár 5 tagot számlál. Így együtt kívánunk mindenkinek kellemes olvasást és sok jó könyvet!


Vidd hírét!
  •  
  •