Készíts filmet A Halállistából!

Vidd hírét!
 
 

Az Agave Könyvek szeretne egy kisfilmet forgatni a regény alapján, és ehhez nemcsak forgatókönyvírókat keresnek, hanem szereplőket is. Lássuk:

A film hossza ne legyen több 5 (öt) percnél, és lehetőség szerint ne legyen benne atomrobbanás, autós üldözés, ufó és táncjelenet. Valamilyen formában kapcsolódjon A Halállistához szereplőiben és történéseiben. Kapcsolódhat a forgatókönyv lazán vagy hűen a regényhez, lényeg, hogy A Halállista alapján készüljön.

A forgatókönyvet a szokott ipari formátumban kérik elküldeni erre a címre: script.agave@gmail.com (Öt perc nagyjából öt oldal, ami nem sok, de nem is kevés.)

Namost.

Ezzel egyidőben elkezdődik a szereplőválogatás is. Ami azt jelenti, hogy emailben küldjétek el, melyik plüssállatotokat látnátatok szívesen a következő szerepekben:

Medve Erik
Gazella Lali
Varjú Tom-Tom
Kígyó Márk
Nyúl Emma
Galamb Miklós
Pingvin Kajetán
Patkány Rózsi
Teve Noé

ésatöbbiek.

A leendő sztárokról készített fényképeket jpg vagy png formátumban (maximálisan 100 kb méretben) erre a címre küldjétek: casting.agave@gmail.com

És mi a fődíj? Őrület a fődíj, az. Leforgatják a legjobb forgatókönyvet a legjobb szereplőkkel. Egyfelől az Agave Kiadó dönti el, hogy melyik forgatókönyvet tartják a legjobbnak, de TI is szavazhattok, sőt szavazzatok is. Mert lesz egy közönségdíjas alkotás is. A szereplőket a ti szavazataitok alapján választják ki. Ami azt jelenti, hogy minden pályamű és castingfotó nyilvános. Azaz meg lehet nézni őket, mert naponta frissítik. A szavazásra majd egy megfelelő modult lehet használni. Ennyi.

Határidő? Feltehetően mindenki a boldogabb új évre akar koccintani a mackójával (nyulával, kígyójával, gazellájával), ezért megvárják január közepét. Azaz van egy hónapotok, hogy írjatok, fotózzatok, ügynököt keressetek a tevéteknek, kimossátok végre a pingvineteket, és visszavarrjátok patkányotok rég leszakadt bal lábát. Mindent bele!


Vidd hírét!