Nyelvész Józsi dedikál

Vidd hírét!
  •  
  •  

Nem is olyan rég még elképzelhetetlen volt, hogy Nyelvész Józsi Szlengblog című könyvét dedikálja, január 21-én viszont már személyesen találkozhatnak a Szlengblog-olvasók a szerzővel. Az eseményre Józsi a saját blogján és a facebookon is felhívta a figyelmet.


Természetesen a helyszínen lehet majd Szlengblog-könyvet venni, az alkalomhoz illő nagy-nagy, 25%-os kedvezménnyel (2250 pénz!). Ráadásul aki a helyszínen vásárol könyvet, a Silenos Kiadó egy könyvét is ajándékba kapja. Pluszban a Silenos minden egyéb könyvét a helyszínen 50%-os kedvezménnyel lehet majd megvenni: The Cure, Muse, Green Day, Manu Chao, Placebo, Limp Bizkit, Chet Baker. Ráadásul aki két könyvet vásárol, két (különböző) könyvet kap ajándékba.

A helyszín egy belvárosi, mindenki számára elérhető kertes szórakozóhely: a Pótkulcs. Jó idő esetén a kertrészben, rossz idő esetén pedig bent kap helyet az esemény. A könyv dedikálására 17 és 21 óra között kerül sor, pénteken, január 21-én. A Pótkulcs pontos címe: 1067 Budapest, Csngery utca 65/b, de a pontosabb tájékozódásért használjátok az alábbi térképet:

 


Vidd hírét!
  •  
  •