iBiográfia: iSteve

Vidd hírét!
  •  
  •  


Ha az Apple vezérigazgatója megírja életrajzát, az úgy dukál, hogy i-vel kezdődjön a címe, nem? Így is lesz: Steve Jobs (teljes nevén Steven Paul Jobs) 2012 elején adja ki biográfiáját, amely stílusosan az iSteve: The Book of Jobs címet fogja viselni. A könyvet persze nem ő írja személyesen, a feladattal Walter Isaacsont bízták meg. Isaasconnál feltehetően jó kezekben van az anyag, hiszen korábban olyan emberek életrajzát írta meg, mint Einstein, Benjamin Franklin vagy Kissinger. A hírek szerint Isaacson 2009 óta dolgozik a könyvön, 2012 márciusára tervezik a megjelenését, de az amazon oldalán már most előrendelhető. A tengerentúlon a Simon & Schuster gondozásában jelenik meg a könyv.

Isaacson könyve az ígéretek szerint őszintén mesél Jobs munkájáról és magánéletőről is. A szerző három évnyi riportanyagot dolgoz fel a könyvben: exkluzív, egyedül álló interjúkat készített Steve-el, elbeszélgetett a családtagokkal, a munkatársaival és a konkurens cégek kollégáival is. A könyv az USA-ban 19.80 dollárba fog kerülni, a Kindle változata 14.99 lesz.

Az iSteve lesz az első hivatalos Jobs-életrajz. Korábban írtak már páran az Apple királyáról, közülük Leander Kahney és Daniel Lyons könyvei kaptak nagyobb figyelmet, ám maga Steve Jobs egyikhez sem járult hozzá.

 


Vidd hírét!
  •  
  •