A természetgyógyász kezében – pályázat

Vidd hírét!
 
 

Beveszed – Mire jók és mire nem az alternatív gyógymódok c. könyve kapcsán pályázatot hirdet a Partvonal Kiadó. Írd meg nekik a történeted vagy az ismerősöd történetét néhány mondatban, és nyerj! Hisz mindenkinek van egy története az alternatív gyógymódokról: a csontkovácsról, a homeopatáról, a fényterápiás, gyógyfüves emberről, aki csodát tesz ott, ahol a hagyományos orvosok nem tudtak!  Igaz ez vajon? Biztos, hogy minden jó, ami ősi és természetes? Biztos, hogy minden rossz, ami gyógyszerként törzskönyvezett, ami mesterséges laboratóriumi körülmények között készül? Hallgattassék meg mindkét oldal!
2011 aug. 20. éjfélig várják rövidebb-hosszabb írásaitokat: pozitív történeteket, melyek az alternatív kezelés sikeréről vagy tanulságos negatív történeteket, melyek sajnálatos vagy épp vérlázító sarlatán kezelésekről szólnak.

Az őszinteség jutalma: 2 db 15.000 forintos könyvvásárlási utalvány, melyet karácsonyig válthat be a két szerencsés. Az egyik sorsolt a pozitív, a másik a tanulságos történetközlők közül kerül ki. A legérdekesebb történetek az alternatív gyógymódokról rendezett őszi vitaesten – a beküldők előzetes engedélyével, név nélkül – élőben is elhangzanak.

Történeteiteket ide várják: info@partvonal.hu
Beküldési határidő: 2011. aug. 20, éjfél
Eredményhirdetés és értesítés: 2011. aug. 26.

Részletek: http://partvonal.hu/beveszed/

 


Vidd hírét!