Nyerd meg a svéd sikerkönyvet!

Vidd hírét!
 
 

Két nagyszerű hírünk van: melyikkel kezdjük?

  1. Megjelent magyarul is a svéd könyvszenzáció, Jonas Jonasson első regénye, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt, amely az északi országban nagy sikert aratott. A könyv itthon az Athenaeum Kiadó gondozásában került a boltok polcaira, már kapható. Azt mondják róla, hogy ez az év legviccesebb könyve. Naná, hogy mi is kiváncsiak vagyunk rá, hamarosan kritikát is közlünk róla.
  2. Öt helyes megfejtő most megnyerheti a könyvet az Athenaeum Kiadóval közösen szervezett játék során, s a kiadónak köszönhetően minden nyertes egy meglepetés-könyvet is kap ráadásként!

Nincs más dolgod, mint jól válaszolni az alábbi három kérdésre, és máris versenyben vagy az egyik nyereményért. A játék péntek éjfélig tart (18.11.2011), szombaton délelőtt hirdetünk eredményt a facebook-oldalunk üzenőfalán, de szokásunkhoz híven a nyerteseket személyesen e-mailben is értesítjük! Több jó megfejtés esetén az öt nyertes nevét Fortunára bízzuk. Adatvédelmi politikánk nem változott, csak kifejtettük részletesebben is. A lényeg ugyanaz: a személyes adataidat bizalmasan kezeljük, továbbra sem árasztunk el kéretlen levelekkel, és az e-mail címedet arra használjuk majd, hogy a.) értesítsünk a nyereményedről és/vagy b.) értesítsünk a következő nyereményjátékunkról!

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, HAMAROSAN ÚJABBAL JELENTKEZÜNK!


Vidd hírét!