Játék pszichokrimi könyvcsomagért

Vidd hírét!
  •  
  •  

A Partvonal Kiadó rendhagyó könyvbemutatót tart új Pszichokrimi-sorozatának. Az eseményre, amint erről már beszámoltunk, március 10-én kerül sor az Odeon moziban: a Hitchcock-féle Pszichót az eredeti kópiáról vetítik, a képsorokat az ország egyetlen mozizenekara kíséri, a film után pedig az est vendégei beszélgetnek a bűnelkövetés lélektanáról, a pszichés tünetek ábrázolásának eszközeiről a regény- és a filmváltozatban és azok megjelenéséről a mindennapokban. Az este végén a kiadó játékot rendez, amelynek során három pszichokrimi könyvcsomag talál gazdára.

Az online felületen sem tétlenkedünk, a jövő szombati esemény kapcsán a kiadóval karöltve az Olvasoterem.com látogatóinak is szervezünk egy játékot. Ezúttal egyszerű a játék, a válaszokat nem nehéz megtalálni, ráadásul az eseményoldal is a játékosok segítségére lehet! A játék március 9-én délig tart, és délután már eredményt is hirdetünk! Több helyes megfejtés esetén sorshúzással döntünk a nyertesek kilétéről! A mi játékunkon két szerencsés nyertes kap egy-egy pszichokrimi könyvcsomagot. A feladat egyszerű: válaszolj helyesen az alábbi két kérdésre!

Ez a játék véget ért!

Az első kérdésre (Ki a hírhedt filmváltozat alapját adó regénynek, a Pszichónak a szerzője?) a helyes válasz Robert Bloch volt. A második kérdésre (Milyen két irodalmi műfaj határán egyensúlyoz a pszichokrimi alműfaja?) úgy szólt a jó válasz, hogy a lélektani dráma és a hagyományos krimi határán.

A válaszadók 65%-a tudta a helyes választ, közülük sorsoltuk a két nyertest:

  • Horváth Veronika
  • Jóbi Attila

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük! Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

Figyelem, adatvédelmi elveink nem változtak, de azt fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy az, aki részt vesz a fenti játékban (ahogy bármelyik játékunkon), gyakorlatilag feliratkozik a játéklistánkra. Erre a listára csak és kizárólag olyan leveleket küldünk, amelyben az újabb és újabb játékokról értesítjük a látogatóinkat, más levelet (hírlevelet, reklámot, stb.) nem!

Sok szerencsét, jó játékot!


Vidd hírét!
  •  
  •