Nyerj Szeghalmi-könyvet!

Vidd hírét!
 •  
 •  

Szeghalmi Lőrincz és segítőtársa, Bakos, a varázsoló ember megmagyarázhatatlan esettel találkozik Ungváron 1839 őszén: egy asszony békáknak ad életet. A népi hiedelemvilágot és praktikákat elutasító Szeghalmi doktor nyomozásba kezd. Az eseményekről első kézből, egy orvos levelezéséből értesülhetünk. – A Levelek az árnyékvilágból nagyszerűen elegyíti a horrort a romantikával, a gótikus misztikával, a szerző mindezt reformkori köntösbe csomagolja és archaikus magyar nyelvvel ízesíti.


Nyerd meg a könyv egyik példányát! Ehhez nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre (a helyes válaszokért talán érdemes ellátogatni a kiadó és a regény honlapjára, de mi is írtunk már kritikát a könyvről, nézd meg azt is, hátha találsz ott valamit!):

 

A játékon bruttó 323 személy vett részt (bruttó = beleszámoltuk azokat is, akik az egész család nevében játszanak ugyanarról a számítógépről, de – mint már erre többször is felhívtuk a figyelmet – az ilyen duplázó játékosokat az eredményhirdetésből kizárjuk!), és 63%-a tudta a helyes válaszokat. A jó megfejtések a következők voltak: 1. Szeghalmi Bécsben volt tanulmányúton, 2. Kaposvárott találták meg a leveleit, és 3. a történet Ung vármegyében, azaz Kárpátalján játszódik.

Az alábbi három játékos 1-1 Levelek az árnyékvilágból c. regényt nyert:

   1. Czókos Gergely
   2. Gallai Gergely
   3. Budai Dzsesszika

A nyerteseknek gratulálunk, őket személyesen is értesítjük! Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

A játék június 2-án, szombaton délben ér véget, eredményt ugyanazon a napon délután, legkésőbb az esti órákban hirdetünk. Három helyes megfejtő a Levelek az árnyékvilágból egy-egy példányát nyeri, több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre nem küldünk.


Vidd hírét!
 •  
 •