A Tudás könyvei – játék

Vidd hírét!
 
 

Áprilisban újra megjelent Vidra Gabriella regénye, A Tudás könyvei-sorozat első része, A fekete kő titka, ezúttal a Kolibri Kiadónál. A második részt a Könyvhéten vehették a kezükbe az érdeklődők, a harmadik rész szeptemberre várható, de már most előrendelhető. A könyvek a 10-14 éves korosztályhoz szólnak, a főhősei 13-14 éves gyerekek, akiknek a sors keze által feladatává válik a Tudás Könyveinek a megszerzése, amelyeket öt földrészen rejtettek el, hogy majd a hatalomra törő Mar-Tört, a gonosz nagyurat szolgálják. Az ifjúsági regény a realitást ötvözi a kaland- és fantasy-regények jellemzőivel. A szerzőnek a szórakoztatáson túl a tanítás is célja A Tudás könyveivel – nem véletlen a címválasztás!

A Kolibrivel közösen szervezett játékunkon most a második kötetet, A labirintus titkát lehet megnyerni. Ehhez csak az alábbi három kérdésre kell jól válaszolni, és máris versenyben vagy az egyik könyvért!

A válaszokat június 19-én déli 12 óráig várjuk a fenti űrlapon. Ezúttal nincs három válaszlehetőség, neked kell megtalálni a jó választ az egyes kérdésekre, de egy kicsit most is segítünk: látogass el a könyvek weboldalára!

A játék tehát június 19-én délben ér véget, eredményt ugyanaznap délután (legkésőbb este) hirdetünk. Három jó megfejtő a második kötet egy-egy darabját nyeri, több helyes megfejtés esetén sorshúzással döntünk. Sok szerencsét és jó játékot!

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT! EREDMÉNYHIRDETÉS:

3 kérdésünkre a helyes válaszok a következők voltak:

1. Ázsia, Ausztrália, Óceánia

2. Tinódi Lantos Sebestyén

3. A templom titka

Mivel rengetegféle válasz érkezett, a megfejtés pontossága miatt kikértük az írónő, Vidra Gabriella véleményét is, és azokat a válaszokat fogadtuk el helyesnek, amelyeket ő is helyesnek tartott.

És most a nyertesek: összesen 169 megfejtés érkezett, a helyes megfejtők közül sorsolással választottuk ki a nyerteseket, ezek a következők:

  • Bojtár Tiborné
  • Sámson Margit
  • Soltész Lászlóné

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük! Hamarosan új játékkal jelentkezünk!

 

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre nem küldünk.


Vidd hírét!