Eltűnt Dennis Lehane kutyája

Vidd hírét!
  •  
  •  

December 26-án, karácsony második napján Dennis Lehane, a Viharsziget, a Titokzatos folyó és a Hideg nyomon szerzője különös felhívást tett közzé saját facebook-oldalán amelyben az emberek segítségét kéri a család kutyájának megtalálásában. Tessa egy vadászkopó, éppen karácsony napján lépett meg a Lehane család kertjéből a massachusettsi Brookline-ban; a kutya azonosító chipet viselt, ami éppen akkor ki volt kapcsolva, így az nem segít. Az Edgar-díjas író azt ígéri, hogy következő regényének egyik karakterét arról az emberről fogja elnevezni, aki segít megtalálni Tessát.


Dennis Lehane bejegyzésére egy hét alatt 200-nál is többen reagáltak, 300-nál többen osztották meg a felkérést, a legtöbben felajánlották a segítségüket, vagy egyszerűen csak jókívánságaikat fejezték ki. A család egyik barátja egy külön oldalt is létrehozott. Eredmény egyelőre nincs, a vadászkopót még nem találták meg.

Az Entertainment Weekly egy érdekes egybeesésre is felfigyelt: Dennis Lehane aktuális projektje egy olyan film, amely részben egy sorsára hagyott pit bullról szól. Az Animal Rescue forgatókönyvét Lehane írta egyik saját novellája alapján, a filmben Tom Hardy és Noomi Rapace játszik, a forgatást pedig 2013 elején kezdik. Lehet, hogy a Tessa utáni kutatás hasznos tapasztalatokkal szolgál.


Vidd hírét!
  •  
  •