Nyerd meg Rachel Vincent könyvét!

Vidd hírét!
 •  
 •  
 •  

A héten a Jaffa Kiadóval játszunk, a tét pedig a fiatal Rachel Vincent írónő Sikoltók-sorozatának második része, a Lélekmentők négy példánya. Alább három, a szerzővel és regényeivel kapcsolatos kérdést találtok. A helyesen válaszolók közül négy nyertest sorsolunk, ők a Lélekmentők egy-egy példányát nyerik.


EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, EREDMÉNYHIRDETÉS KÖVETKEZIK!

Három Rachel Vincenttel és a könyvével kapcsolatos kérdésre vártuk a válaszokat. A helyes válaszok a következők voltak:

  1. Mi a Lélekmentők főhősének családneve? – Cavanaugh
  2. Hogy hívják Rachel két macskáját? – Kaci és Nyx
  3. Hol született Rachel? – Oklahoma, Egyesült Államok

A játékban körülbelül 305 személy vett részt, és 88 százaléka tudta a jó válaszokat. Közülük sorshúzással döntöttünk a nyertesekről, ők a következők:

Makrai Éva
Dr. Szabó Éva
Brokés Ferenc
Félegyházi Edina

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük! Hamarosan új játékkal jelentkezünk!

A játék március 23-án, szombaton éjfélkor ér véget, eredményt 24-én, vasárnap hirdetünk. Négy jó megfejtő Rachel Vincent Lélekmentők című könyvének egy-egy példányát nyeri. A nyereményről a Jaffa Kiadó honlapján olvashattok. Több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

A nyereményről:

Kaylee megérzi, ha valaki a közelében meg fog halni – a Lélektolvajok óta tudjuk, hogy ilyenkor egy láthatatlan erő arra kényszeríti, hogy sikítson, akár egy lidérc. Amikor azonban a mindenki által irigyelt popsztár, Eden összeesik a színpadon, és Kaylee nem sikít, már biztosra vehető: ennek nyomós oka van. A lányt nem hagyja nyugodni az eset – lóg az iskolából, édesapja szobafogságra ítéli, és még a pasija hűsége is megkérdőjeleződik.

No de mi bolygatta így fel a mindennapokat? A válasz egyszerű: a mit sem sejtő fiatalok hírnévért-pénzért cserébe eladják a lelküket az Alvilágnak, ám a következményekkel nem számolnak. Kaylee minden erejével azon van, hogy megmentse a lelkeket, de azt maga sem gondolta volna, hogy eközben a saját lelkét teszi kockára…

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk.


Vidd hírét!
 •  
 •  
 •