Pataki Éva és Vajda Anikó: Hamlet halott (részlet)

Vidd hírét!
 
 

Széplaki Tibor ünnepelt színészt holtan találják a lakásán. A fiatal és rátermett Salgó Anita nyomozó kapja meg az ügyet, aki biztos megérzéseiről híres, de ezúttal nagy bajba keveredik. Egy szélsőséges nézeteket hirdető erőszakszervezet halálosan megfenyegeti, ráadásul a hazai média is ráharap a sztorira. A híres, meleg színész titokzatos halála felkavarja a közvéleményt, miközben a politikai elit tagjai, köztük jónevű pszichológusok és féltékeny színésztársak keverednek gyanúba. De kinek állt érdekében elhallgattatni a színészt, és milyen sötét árnyak kísértették Széplakit? Egyáltalán: gyilkosság volt, vagy öngyilkosság? A Hamlet halott bűnügyi története magával ragadó, húsba vágó, és nem utolsó sorban humoros, vérbeli, mai ,,pesti krimi”.

Pataki Éva a nagysikerű Ami elveszett és Nőből is megárt a nagymamacímű könyvek szerzője a színházi munkáiról ismert Vajda Anikó társszerzővel ezúttal a krimi birodalmába kalandozik. A Hamlet halottnem csak egy felkavaró, fordulatos és izgalmas nyomozás története, de ízig-vérig mai magyar sztori; a kedvenc tévés sorozatainkat idéző, letehetetlen regény alakjaiban ugyanis napjaink média szereplői, híres színészek, neves politikusok és sztárpszichológusok bukkannak fel. A gyilkos elmék legmélyére látó, érzékeny és vagány, szexi, mégis magányos Salgó Anita nyomozónővel pedig hamarosan újra találkozhatunk a szerzőpáros krimisorozatának következő részében.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fcolor%2Flayout.xml backgroundcolor=FFFFFF showflipbtn=true documentid=130527150114-32449063952b43a8a21b8e003e58b924 docname=pataki-eva-vajda-aniko-hamlet-halott-reszlet username=olvasoterem loadinginfotext=Pataki%20%C3%89va%20%C3%A9s%20Vajda%20Anik%C3%B3%3A%20Hamlet%20halott showhtmllink=true tag=hamlet%20halott width=660 height=477 unit=px]


Vidd hírét!