Játék az új Csernus-könyvért

Vidd hírét!
 
 

Az Olvasoterem.com és a filantropikum.com a Jaffa Kiadó támogatásával játékot hirdet dr. Csernus Imre új könyvének megjelenése apropóján. A játék nagyon egyszerű: az alábbi linken található űrlapon három, a szerzővel kapcsolatos kérdést találsz, ezekre kell jól válaszolni. Ha helyesen felelsz mind a három kérdésre, a tied lehet A kiút egyik dedikált (!) példánya.

Ez a játék véget ért, eredményhirdetés következik:

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Dr. Csernus könyvéért ekkora tolongás lesz, csúcsot döntött a résztvevők száma, bár az összeszámlálást kicsit nehezítik a duplázók – őket természetesen kizárjuk a sorsolásból, nálunk csak az nyerhet, aki tisztességesen játszik. (Akinek nem inge, nem veszi magára. Akinek inge, az tudja, hogy az ő inge.) Szóval hozzávetőlegesen 985 személy töltötte ki az űrlapot, és a válaszadók 94 százaléka jól felelt, tehát valamivel több mint 930 személy közül kellett kisorsoljuk a három nyertest.

A helyes válaszok a következők voltak:

  1. Hol született Dr. Csernus Imre? – a Vajdaságban
  2. Mi szeretett volna lenni gyerekkorában dr. Csernus? – szülészorvos
  3. Melyik könyvét adta ki újra – átdolgozva és bővítve – 2011-ben? – Drogma

Az alábbi olvasóink megnyerték a pszichiáter új, dedikált könyvét:

  1. Tar Gabriella
  2. Széll Izabella
  3. Lipcsei Sándorné

A nyerteseknek gratulálunk. Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk, de ne feledjétek – most is fut egy, a Skandináv Krimiszerzők Bajnoksága.

A nyereményrőlDr. Csernus Imre: A kiút (Jaffa, 2013)

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ezen a játékon, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!