Játék: nyerj válogatott összeesküvés-elméleteket!

Vidd hírét!
  •  
  •  

A Skandináv Krimiszerzők Bajnokságával párhuzamosan újabb játékot indítunk, amelyben a Göncöl Kiadó a partnerünk, a tét pedig a kiadó egyik őszi újdonsága, a Konteó 1. A harminc válogatott összeesküvés-elméletet tartalmazó kötet olyan rejtélyes eseteket tárgyal, mint John F. Kennedy, Marilyn Monroe, John Lennon vagy I. János Pál pápa halála, a tunguzkai meteorit-becsapódás, a Roswell körüli titkolózás és egyéb finomságok. Ha azt hitted, hogy ezekről van egy jól körbebástyázott, szilárd véleményed, akkor olvasd el Tiboru könyvét, és könnyen lehet, hogy a véleményed meg fog változni.


A játék egyszerű: három olyan kérdésre kell válaszolni, amelyek a könyvben található eseményekhez kapcsolódnak, és megnyugtatunk, hogy valamennyi kérdésre határozott válasz létezik, nem a teóriák, hanem a tények között kell keresgélni. A tét a Konteó 1 három példánya. Íme a kérdések:

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, EREDMÉNYHIRDETÉS KÖVETKEZIK:

Íme a helyes válaszok:

  1. Melyik utcán járt a konvoj, amikor John F. Kennedyt a lövés érte? – az Elm Streeten
  2. Hány napig volt pápa I. János Pál? – 33
  3. Milyen könyv volt John Lennon gyilkosánál a merényletkor? – a Zabhegyező

A játékban kb. 360 személy vett részt és a résztvevők 96 százaléka tudta a helyes válaszokat. Közülük sorshúzással döntöttünk a három nyertesről:

Kovács Gabriella
Asztalos Sándor
Németh Adrienn

A nyerteseknek gratulálunk, őket személyesen is értesítjük. Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk.

A játék december 3-án, kedden ér véget, eredményt szerdán, december 4-én hirdetünk. Három jó megfejtő a Konteó 1 egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyerteseket sorshúzás útján választjuk ki. FIGYELEM! Budapestiek személyesen (vagy egy ismerős révén) vehetik át a nyereményüket!

A nyereményről:

A rendkívül népszerű Konteóblog szerzőjének könyve az eddigi írásokból válogat, aktualizálva és némileg kibővítve az interneten hozzáférhető tartalmat. Az összeesküvés-elméleteket eddig nem ismerő, vagy kritikával fogadó olvasókat sokoldalú, érdekes és élvezetes stílusban tálalt információk döbbentik meg, és kényszerítik elgondolkozásra. A blog követőinek a szerző, különleges csemegeként, egy eddig nem publikált történettel kedveskedik.

Ez a könyv nem állítja, hogy földön kivüliek járkálnak közöttünk, és azt sem, hogy dimenziók közötti átjáró van a Bermuda-háromszögben, vagy hogy világuralomra törne néhány tucat titokzatos ember, de ezek ellenkezőjét sem binzonygatja. A megmagyarázhatatlan vagy megmagyarázatlan (eltitkolt) események, jelenségek mindig vonzották a gondolkodó ember fantáziáját. Ebben a könnyed stílusú, de tárgyilagos és alapos könyvben a szerző harminc különösen érdekes, máig tisztázatlan témával kapcsolatban rendszerezi azt, ami tudható, és teszi mellé azokat a teóriákat, amikkel a képzelet kipótolta a hiányzó részleteket. Tisztességes gyűjtőként nem minősít és nem válogat, hanem a legátfogóbb képre törekszik, így a hipotézisek közé kerül bizony mosolyogtató is – az olvasó feladata, hogy eldöntse, mit vesz komolyan belőle.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ezen a játékon, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
  •  
  •