Hamarosan új Harry Potter-novellák jelennek meg

Vidd hírét!
  •  
  •  

Óriási karácsonyi meglepetéssel örvendezteti meg a varázslófiú rajongóit a szerző: J. K. Rowling tollából újabb Harry Potter-novellák jelennek meg decemberben a hivatalos Harry Potter-honlapon, a Pottermore.com-on. Az első elbeszélés az írónő ígérete szerint december 12-én kerül fel az oldalra. December 12-én párszor feltehetetően újra kell majd indítani azt a szervert, amelyen a Pottermore-t tárolják.


Korán beköszönt a karácsony a Pottermore-ra – olvasható az oldal hivatalos facebook-oldalán, és a Pottermore hírleveléből az is kiderült, hogy a december 12-től publikált írások Draco Malfoyról és Florean Fortescue-ról szólnak. Az oldal egyébként meglepetéseket ígér a rajongóknak december 12. és 23. között, többek között egészen új novellákat, tehát elképzelhető, hogy a rövid írások mellett más is várja majd a Pottermore látogatóit. A meglepetések azonban csak azok számára válnak láthatóvá, akik helyesen válaszolnak a rímekbe szedett találós kérdésekre.

Karácsony Roxfortban

Rowling legutóbb október végén publikált Harry Potter-novellát, Halloweenre időzítve a megjelenését. Akkor Dolores Umbridge volt az elbeszélés főszereplője. A varázslónő a sötét varázslatok kivédésének tanáraként és a mágiaügyi minisztérium tisztségviselőjeként is feltűnt a Roxfort varázslóiskolában játszódó nagy sikerű regényfolyamban.

Update: JK Rowling azóta pontosított. Meglepetések alatt nem novellákat értett, sajnálja, ha félremagyarázták. Reklámfogásnak így sem rossz.


Vidd hírét!
  •  
  •