Játék egy könyvcsomagért

Vidd hírét!
  •  
  •  

Játssz velünk és legyen a tied a családi könyvcsomag: ezúttal három izgalmas és különleges könyvet válogattunk a Partvonal Kiadó sikerkönyveiből! A játék most is egyszerű: válaszolni kell három kérdésre, mindegyik a könyvcsomag egy-egy könyvéhez kapcsolódik, és a válaszokért (majdnem) elég ellátogatni a kiadó honlapjára.

A játék véget ért, íme a helyes válaszok (alább pedig a szerencsés nyertes):

  1. A Kambüszész elveszett hadserege a Kalifa-regények első kötete.
  2. Az Egy repülő egér kalandos történetét Várnai Péter fordította.
  3. Ahdaf Soueif Kairóban született.

A játékban nagyon sokan, több mint 320-an vettek részt, és tulajdonképpen csak két rossz válasz érkezett. A nyertesről sorshúzással döntöttünk:

Kanyó Istvánné

egy Partvonal könyvcsomagot nyert, gratulálunk neki. Hamarosan új játékkal jelentkezünk!

A játék február 15-én, vasárnap ér véget, eredményt február 16-án, hétfőn hirdetünk. Egy szerencsés/jó megfejtő a Partvonal Kiadó könyvcsomagját viheti haza.

A nyereményekről:

Paul Sussman kiválóan ismeri Egyiptom jelenét és múltját. Történeteit mindig egy ősi rejtély köré szövi, amelynek megoldása állandó főszereplőjére, az igazságot fáradhatatlanul kereső Júszuf Kalifa felügyelőre vár. Sivatagba vesző hadsereg a múltban, brutális gyilkosságok a jelenben. Kincseket rejtő sír, cselszövés és árulás, egy nem mindennapi régészeti kaland első, nagy sikerű Kalifa-regényében, a Kambüszész elveszett hadseregében.

Paul Sussman: Kambüszész elveszett hadserege (Partvonal, 2014) Torben Kuhlmann: Lindbergh (Partvonal, 2014) Ahdaf Soueif: Szerelmem, Egyiptom (Partvonal, 2014)

A kalandokkal teli, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló mesét Lindbergh, amerikai pilóta hőstette ihlette, aki 25 évesen egymotoros repülőgépével közbenső leszállás nélkül, egyedül repülte át az Atlanti-óceánt. Torben Kuhlmann Lindbergh – Egy repülő egér kalandos története című kötete 2014-ben megnyerte a legszebb gyermekkönyv díját Németországban.

Ahdaf Soueif Booker-díjra jelölt nemzetközi bestsellerével az irodalom, a szépség és az egzotikum kedvelőit is garantáltan lebilincseljük! A Szerelmem, Egyiptom lenyűgöző történet egy nyugati nő és egy keleti férfi szenvedélyes szerelméről, barátságról, kultúrák találkozásáról és egy több ezer éves ország elmúlt száz esztendejéről. A könyvből tööbb millio példányt adtak el világszerte.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
  •  
  •