Játék: nyerd meg Monika Peetz új könyvét!

Vidd hírét!
  •  
  •  

A júliusi kánikulában egy játékkal próbáljuk felrázni az olvasóinkat. A tét a Keddi nők folytatásának, a német Monika Peetz regényének, a Léböjt Hotelnek három példánya. A feladata roppant egyszerű, és – figyelem! – a megoldásért nem kell messzebbre menni, mint a könyv hazai megjelenéséért felelős Park Kiadó honlapja.


Az alábbi betűhálóban hat nevet rejtettünk el: az öt női főszereplő nevét és még egy személynevet. Ezt a hatodik nevet kell megtalálni, de mi tulajdonképpen nem a névre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy ki is ő. Még egyszer: a megoldás a Park Kiadó honlapján is megtalálható, de ha olvastad az első kötetet, akkor talán segítségre sem lesz szükséged.

Figyelem! A nevek négy irányban helyezkednek el (balra, jobbra, fel és le), és keresztezhetik egymást. Húzd ki az öt nő keresztnevét a hálóból, a maradékot pedig a hagyományos irányban haladva (bal felső sarokból jobbra indulva, soronként) olvasd össze. Ha megvan a név, a rejtvény alatti űrlapon küldd be.

Ha megtaláltad a hatodik keresztnevet, és azt is kiderítetted, hogy ő ki, akkor használd az alábbi űrlapot:

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, ÍME AZ EREDMÉNY:

A keddi nők: Estelle, Eva, Kiki, Caroline és Judith. Ha ezeket a neveket kihúztad a hálóból, maradt egy hatodik név: ARNE. Ő pedig Judith férje, aki a Keddi nők című regényben távozik az élők sorából, és akinek hátramaradt zarándoknaplója nyomán a nők elindulnak az El Caminóra. Az összes olyan választ elfogadtuk helyesnek, amely tulajdonképpen az előzőeket jelentette valamilyen módon. (Azt nem tudtuk helyes válasznak elfogadni, hogy Arne Monika Peetz férje.)

A játékban közel 130-an vettek részt és közel 100%-os volt a jó megfejtők aránya. Közülük sorshúzással döntöttünk a nyertesekről. Az alábbi olvasóink egy-egy Léböjt Hotelt nyertek:

Silye Borbála
Hajdu Márk
Lukács István

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük.

A játék július 16-án éjfélkor ér véget, eredményt pedig a tervek szerint július 17-én hirdetünk. Három jó megfejtő a Léböjt Hotel egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétéről természetesen sorshúzással döntünk.

A nyereményrőlMonika Peetz: Léböjt Hotel (Park Kiadó, 2015)

Másfél évvel sorsfordító zarándokútjuk után a keddi nők újabb közös nyaralásra indulnak. Hét nap tökéletes kikapcsolódás: se férfiak, se család, se internet, se telefon. Egy teljes hét a léböjtkúra, a salaktalanítás és a méregtelenítés Bermuda-háromszögében, hogy nyomtalanul eltűnjenek a fölös kilók, a méreganyagok, a munkahelyi stressz és a családi gondok. Ám hamar kiderül, nem a farkaséhség az egyetlen, amivel meg kell küzdeniük, mert nemcsak a kilóktól, a múlttól sem olyan könnyű megszabadulni…

A szerzőről

Monika Peetz író, dramaturg, forgatókönyvíró. Keddi nők című regénye 2010-ben jelent meg Németországban, és még abban az évben több mint egymillió példány kelt el belőle. Azóta 23 nyelvre lefordították, és meg is filmesítették.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
  •  
  •