Nyerd meg Kuliffay Hanna gyermekkönyvét!

Vidd hírét!
 
 

Kuliffay Hanna második gyermekkönyve egy olyan kisállatról szól, aki folyton elcsatangol otthonról, hogy új dolgokat fedezzen fel. Közben megtanulja, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon, hogy a bajba jutott barátunkon minden körülmények között segíteni kell (és ez az igazi bátorság!), és hogy Egyiptom nagyon messze van Piripócstól. A könyvet gyönyörű, színpompás illusztrációk gazdagítják.

Karácsonyhoz közeledve játékot hirdetünk a könyv tíz példányáért, amelyet maga a szerző ajánlott fel. Nem kell más tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre, és máris versenyben vagy a tíz könyv egyikéért.

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, íme az eredmények:

A kérdésekre a következő válaszokat vártuk:

  1. Milyen állat a mesék főszereplője, Marci? – aranyhörcsög
  2. Ki illusztrálta a könyvet? – Egri Mónika
  3. Mi van a gombaház udvarán a Marci lakásnézőben c. mesében? – szökőkút

A válaszokat a könyvről írt recenziónkban találhattátok meg. A játékban 189 személy vett részt, és mindössze 12 játékos, azaz a résztvevők 6 százaléka nem felelt jól a kérdésekre. A többiek közül sorsolás útján választottuk ki tíz szerencsés nyertesünket. Ők a gyermekkönyv egy-egy példányát nyerték:

Labbanc Gábor
Izsó Tibor
Márialigeti Sára
László Tünde
Leányvári Anikó
Hajdu Márk
Demeter Timea
Lakiné Koronczi Beáta
Kovács Lászlóné Mária
Novai György

A nyerteseknek gratulálunk. Őket emailen is értesítjük.

Figyelem, elsőre nehéznek tűnhetnek a kérdések, de a válaszokért tulajdonképpen nem kell messzire menned. A játék december 16-án, szerdán este ér véget. Eredményt december 17-én, csütörtökön hirdetünk. Tíz jó megfejtő a Milyen messze van a messze? egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétéről természetesen sorshúzással döntünk.

A nyereményről: Marci, Kuliffay Hanna Kuliffay Hanna: Milyen messze van a messze?második gyermekkönyvének főszereplője természetes kíváncsiságból, naivitásból és némin kalandvágyból néha elcsatangol otthonról, és mindenféle kalamajkába kerül. Bár a Milyen messze van a messze? aranyos, okítás nélkül tanulságos meséi leginkább az 5-7 éves korosztályhoz szólnak, de az olvasást gyakorló kisiskolások is élvezettel böngészhetik őket. Az esti mesélések során pedig kicsik és nagyok együtt csodálhatják a művészi akvarellek bravúros fantáziáját, gazdagon árnyalt színvilágát és finom humorérzékének bűbájos megnyilvánulásait is – kép és szöveg megkapó harmóniáját.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!