Harry Hole visszatér

Vidd hírét!
  •  
  •  

Mindig is tudtuk (azazhogy csak sejtettük), hogy lesz folytatás, hogy minden idők legsikeresebb skandináv sorozata nem ért még véget. Most már hivatalos: 2017 tavaszán Jo Nesbø új Harry Hole-regénnyel jelentkezik, ez lesz a sorozat tizenegyedik része. A The Thirst című regény a tervek szerint jövő év májusában jelenik meg angolul; a szerző műveit Magyarországon publikáló Animus Kiadó reméli, hogy már a 2017-es Könyvhétre kiadhatják a könyvet itthon is.


The Thirstben Harry ismét egy sorozatgyilkos nyomában jár, aki Tinder-felhasználókra támad. A gyilkos módszere arra enged következtetni, hogy Harryt ismét kísérti a saját múltja. Az angol nyelvű kiadás már előrendelhető a szerző hivatalos honlapján.

Harry visszatér: a The Thirst 2017 tavaszán érkezik

A visszatérő Harry Hole kapcsán a norvég író elmondta, hogy Harry egyszerre jelent számára borzongást és felüdülést. A fiktív oslói nyomozó olyan lett Nesbø számára, mint egy lelkitárs, folyton visszatér hozzá, és számtalan álmatlan éjszakát is okoz számára, de a karakter meg az új történet miatt is újra meg újra megéri.

A Harry Hole-regényeket a világ ötven nyelvére fordították le, és világszerte több mint 30 millió példány fogyott belőlük.


Vidd hírét!
  •  
  •