Ajándékozz könyves kiegészítőket!

Vidd hírét!
 
 

A karácsonyi szezon beköszöntével elkezdődik az agyalás, hogy szeretteinket milyen ajándékokkal lepjük meg. A könyv örök klasszikus darab, de ha idén fel akarod dobni az ajándékozást, akkor a következő egyedi könyves ajándékokat mindenképp vedd fel a listádra.

Könyvkabát

Gondoljunk csak arra, mi mindent hordunk a táskánkban a könyveink mellett. Ha szeretnénk megóvni őket, hogy ne legyenek mindenhol szamárfülesek, gyűröttek vagy koszosak, akkor szuper választás lehet egy kézzel készült egyedi könyvkabát. De ha nem akarjuk, hogy utastársaink a metrón lássák, hogy mit olvasunk, szintén tuti választás lehet. Van közöttük bagoly mintás kis fülekkel (így ez a modell kézitáskaként is használható), Párizs látványosságait mintázó vagy őszi hangulatot árasztó virágos könyvkabát. Mindegyikben egy normál méretű könyv (15 x 21 cm, max. 4,5 cm vastagságban) helyezhető el, némelyik tépőzárral, másik gumiszalaggal és gombbal zárható.

Ex libris pecsét

Mindig elkeverednek a kölcsön könyvek az ismerősöknél? Váltig állítod, hogy az a darab a te könyvespolcodról származik? Pecsételd bele mindegyik könyvedbe, kinek a könyvtárából való és többé nem lesznek félreértések kinek is kell visszaadni a könyvet.

Könyvjelző

Ha azt gondolod, hogy egy könyvjelző olcsó és elcsépelt ajándék, akkor még nem láttad ezeket a modelleket. Egy ilyen menő fém változat biztos elismerő pillantásokat vált majd ki könyvmoly megajándékozottadnál, de ugyanott találni nagyon ígényesen kivitelezett fa könyvjelzőket és kézműves darabokat is. Üzenj a könyvjelződdel könyved épp aktuális státuszáról.

Könyvtámaszok

Bármely polc kitüntetett dísze lehet egy masszív könyvtámasz. Trónok harca rajongóknak kötelezően farkasos, természetimádóknak a fa könyvtámaszt ajánljuk. A sci-fi regények végére rakhatod a rakétásat, a mesekönyvekhez jöhet a kastélyos, de van olyan is, amellyel külön választhatod a már elolvasott könyveket azoktól, amelyek elolvasásra várnak.

Kilincstáblák

A tökéletes olvasás élmény eléréséhez nyugalom kell, hogy kellőképpen belemerülhessünk egy-egy képzeletbeli világ csodáiba. Ha már az ajtóban megállásra késztetjük a betolakodókat, akkor nem kell aggódnunk, hogy megzavarnak minket a legizgalmasabb résznél. Beszédes kilincstáblákkal már messziről tisztázhatjuk, épp merre járunk olvasmányainkban. Kedvencünk a Ne zavarj! Épp egy kalandban veszek részt!


Vidd hírét!