Játssz az új le Carré-regényért!

Vidd hírét!
 
 

Magyarul is a nemzetközi megjelenés napján jelenik meg John le Carré új regénye, melyben több mint huszonöt év után tér vissza George Smiley, az angol titkosszolgálat legendás alakja. A kémek örökségében múlt és jelen feszül egymásnak. Semmi sem fekete vagy fehér, de minden ugyanolyan bravúros és izgalmas, mint a két korábbi regény ‒ A kém, aki bejött a hidegről és a Suszter, szabó, baka, kém ‒, amelyekre visszatekint. A feszültséggel, humorral és morális kétséggel teli műben le Carré és narrátora, Peter Guillam az angol titkos világ legendás hőseinek állít örök emléket.

Most megnyerheted a könyvet! Az Agave Könyveknek köszönhetően a regény három példányáért indítunk játékot, csupán jól kell válaszolnod az alábbi három kérdésre.

Ez a játék véget ért, íme az eredmény!

A helyes válaszok a következők voltak:

Hányadik regénye volt le Carrénak az A kém, aki bejött a hidegről? – A harmadik.

Ki alakította Alec Leamast az 1965-ös adaptációban? – Richard Burton.

Hol zajlott a Tanúság művelet a Suszter, szabó, baka, kémben? – Csehszlovákiában.

A játékban közel 150 ember vett rész, és körülbelül a fele válaszolt jól mindhárom kérdésre. A helyesen válaszolók közül sorshúzás során döntöttünk a nyertesekről, ők egy-egy A kémek öröksége című regényt nyertek:

Tibold Sándor
Ipacs Tibor
Pinczel Zsolt

A nyerteseknek gratulálunk, őket természetesen személyesen is értesítjük.

Az ősz folyamán új játékkal jelentkezünk.

A játék szeptember 8-án, pénteken éjfélkor ér véget, eredményt pedig másnap reggel, azaz szeptember 9-én, szombaton hirdetünk. Három helyes megfejtő az A kémek öröksége egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétét sorsolással döntjük el.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.

 


Vidd hírét!