Légy te is hazudós! – Novellapályázat

Vidd hírét!
 
 

A Menő Könyvek pályázatot hirdet „Légy te is hazudós!” címmel. Áprilisban a kiadó gondozásában megjelenik a Hazudós című antológia, amelyben neves magyar szerzők novellái szerepelnek majd. Ezzel egy időben, de ettől függetlenül e-könyvet adnak ki a pályázatra beérkező írásokból – és ebben te is szerepelhetsz!

Kamaszként az egyik legnagyobb feladat megtalálni a saját stílusunkat, barátainkat, ízlésünket, és elfogadni magunkat. Persze a keresésben folyton határokat feszegetünk, lépünk át. Épp ezért gyakran belecsúszunk hol kegyes, hol kegyetlen hazugságokba, füllentésekbe, csúsztatásokba, amikből rengeteg kavarás és kalamajka lehet. Ezek lehetnek nagyon vicces helyzetek is, nem csupa árulás és véres, sorsfordító tragédia. Számtalan forgatókönyv létezhet: komikus bénázás, de pityergős elbaltázás is, csak rajtad áll, hogyan írod meg!

Írj te is hazudós novellát és küldd el a menokonyvek@lira.hu e-mail címre. Az írás maximum 30.000 leütést tartalmazhat, a határidő április 1. éjfél.

A Könyvfesztiválon, április utolsó hétvégéjén a Hazudós című novelláskötettel együtt a kiadó bemutatja az e-bookot is. Itt kiderül, bekerült-e a szöveged a válogatásba, és találkozhatsz neves magyar írókkal is. Minden pályázót e-mailben értesítenek a bemutató időpontjáról és helyszínéről.


Vidd hírét!