Elindult Johanna Basford rajziskolája!

Vidd hírét!
 
 

Johanna Basford, a világszerte ismert rajzművész új könyvében, a Csodák kapujában ezúttal elbűvölő vadonokat és varázslatos világokat segít megalkotni. Gyönyörű erdőket, mély óceánokat és rejtett mágikus világokat ábrázoló színezői milliókat ejtettek rabul. Hamarosan megjelenő könyvében megosztja velünk azokat az egyszerű, szaktudást nem igénylő titkokat, amelyekkel megalkothatjuk a saját birodalmainkat a kifejező rajzainkon keresztül.

Lépésről lépésre magyarázza el az egyes technikákat, ötleteket ad, és újabb, színezhető oldalakat is találunk, amelyek segítenek felszabadítani képzelőerőnket. A hamarosan megjelenő Csodák kapuja segítségével kifejleszthetjük saját rajztechnikánkat, és varázslatos teremtményeket, tájakat hozhatunk létre egyetlen ceruzával vagy tollal, és fantáziánk szárnyalásával.

Johanna Basford: Csodák kapuja - Johanna rajziskolája (Manó Könyvek, 2019)
Johanna Basford: Csodák kapuja – Johanna rajziskolája (Manó Könyvek, 2019)

Johanna Basford most elindította online kurzusát, amelyben megtanít néhány egyszerű rajztechnikát. A könnyen követhető videókban lépésről lépésre mutatja meg, hogyan bont szirmot egy csodaszép virág és kelnek életre a természet formái.

A Csodák kapuja című könyvet itt rendelheted elő.

Az alkotó: Johanna Basford
Az alkotó: Johanna Basford

Johanna Basford 1983-ban született Skóciában. A Dundee Egyetemhez tartozó Duncan of Jordanstone College of Art and Design textiltervezés szakán végzett. A skóciai Aberdeenshire-ben él , és egy parasztházból átalakított műteremben dolgozik, az illusztrációk létrehozásához kizárólag tollat és ceruzát használ. Első felnőtt kifestőkönyvét, a Titkos kertet 2013-ban készítette el, azóta világszerte 21 millió példány fogyott a színezőiből.


Vidd hírét!