A Kolibri októberi programjai gyerekeknek

Vidd hírét!
 
 

Október 12-én, szombaton a Margó Irodalmi Fesztivál keretein belül a Szívünk rajta gyereksarok Budapest meséivel várja a gyerekeket. Budapest rejtett csodáit ezúttal egy interaktív foglalkozás keretében ismerhetik meg a gyerekek, Tittel Kinga Mesélő Budapest és A Várnegyed titkai című könyvei alapján. A foglalkozás után a szerző dedikálja legújabb kötetét.

A gyerekprogramot, amely szombaton 14:00 órakor kezdődik, Kis-Várday Júlia drámapedagógus és Páder Petra, színésznő tartja.

Később (16 órtól) kreatív foglalkozásra kerül sor Stuart Atkinson nagy sikerű mesekönyve alapján, amely során a gyerekek közösen fürkészik az égboltot és ismerkednek meg csillagképekkel, hullócsillagokkal, messzi-messzi galaxisokkal, na meg a Tejúttal.

Október 13-án, vasárnap a Diafilm-szemle második kiadásán új és felújított diafilmek bemutató vetítése várja az érdeklődőket az Art+Cinemában. A következő diafilmeket vetítik: A huncut kis csibe, A pórul járt róka, Az aranypálca, A három nyúl (Szalma Edit rajzaival) és Az okos kos (felújított).

A látogatók megtekinthetik a gyerekrajz pályázat kiállítását és a nyeremények kiosztását. Mesél Roatis Andrea, közreműködik Bíró Ferenc diafilm szakértő. A belépő ára 600 Ft/fő, jegyek előrendelhetőek a mozi telefonszámán: +36 20 410 7177.

Október 19-én, szombaton 11 órától mesés mókázás Geronimo és Tea Stiltonnal, kedvenc egérpárosunkkal a Libri Allee Könyvesboltban. A közönségtalálkozón a könyvek dedikálása mellett szeretett egereink játékos programmal fogadják a gyermekeket. Az interaktív program emlékét közös fotózkodás során örökíthetitek meg.


Vidd hírét!