35 ezer könyvet ajándékoz az Alexandra Kiadó az ünnepek alkalmából

Vidd hírét!
  •  
  •  
  •  

Az Alexandra Kiadó a MikulásGyárral együtt azon ügyködik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen. A kiadó jóvoltából idén minden MikulásGyár ajándékcsomagba kerül egy csipetnyi varázslat, hiszen 35 ezer könyvet ajándékoznak a rászorulóknak.


A 35 ezer ajándékkönyv mellett 30 négyzetméteres olvasósarokkal is készül a kiadó a MikulásGyár helyszínén, ahol kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. Arra bátorítanak mindenkit, hogy csatlakozzon a programhoz, olvasson fel a közönségnek, éljük át együtt a karácsony csodálatos pillanatait!, áll a kiadó felhívásában. Mindenki lehetőséget kap: nagy örömmel várják azokat a gyerekeket is, akik szeretnék megosztani saját történeteiket a MikulásGyár közönségével. Ha te is szeretnél egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonykor, kattints ide, add meg a nevedet és az e-mailcímedet, és foglalj egy fél órát, amikor felolvasol a közönségnek!

A nagy MikulásGyár mesekönyv (Alexandra, 2019)
A nagy MikulásGyár mesekönyv (Alexandra, 2019)

Végül de nem utolsósorban pedig az Alexandra Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet, amely megvásárlása révén mindannyian tehetünk azért, hogy a leginkább rászorulók karácsonya is feledhetetlen legyen, hiszen a könyv megvásárlásával a MikulásGyár jótékony munkáját támogatjuk. A mesekönyv elérhető a kiadó holnapján.

A MikulásGyár megnyitó ünnepsége november 29-én lesz, az Alexandra Kiadó pedig egészen december 21-ig várja az érdeklődőket és felolvasókat az Olvasókuckóban.


Vidd hírét!
  •  
  •  
  •