Adventi kalendárium 2019 – minden napra egy meglepetés!

Vidd hírét!
 
 

Az Olvasoterem.com-on tíz éve írjuk nektek a könyvajánlókat, és úgy döntöttünk, hogy a kerek évforduló alkalmából egy szép ajándékkal lepünk meg titeket. Az adventnél alkalmasabb időszakot keresve sem találhattunk volna, így született meg a 2019-es adventi naptárunk. December 1-je és 24-e között minden nap kinyithattok egy ablakocskát az alábbi adventi naptáron, és minden ablakocska egy meglepetést tartogat. A hangsúly természetesen a könyveken van, így az idei adventi időszakban összesen HUSZONKÉT (22) könyv kerül az adventi naptár „zsákocskáiba”, pontosan 22 könyvet fogunk kisorsolni december 1-je és 24-e között. Az Olvasoterem.com eddigi legnagyobb kampányát hat kiadó támogatja: 21. Század, Animus, Athenaeum, Libri, Park és Typotex.

Íme a mi adventi naptárunk! A játékszabályokról a naptár alatt tájékozódhattok. (Figyelem, a naptár kissé furán viselkedik, lehet, hogy az éppen aktuális ablakot valahol az alsó felében találod – aztán ha már ráklikkeltél, az ablak tartalma a naptár felső felében jelenik meg, tehát klikk után fel kell görgetni.)

A játék szabályai

  • az adventi naptár ablakait mindig a napján lehet kinyitni, tehát az 1-est elsején, a 2-est másodikán, stb. Minden nap ugyanerre az oldalra kell visszajönni, hogy az aznapi ablakot kinyithasd!
  • amennyiben az ablak könyvet rejt, úgy azt játék során lehet megnyerni. A játékfelhívás szövege és az esetleges követendő linkek az ablakban lesznek leírva.
  • ha a játékban való részvétel feltétele egy űrlap kitöltése, úgy az űrlap kitöltésével a résztvevő beleegyezik, hogy nevét és emailcímét a játék végéig az Olvasoterem.com megőrzi. A neveket és email címeket harmadik félnek nem adjuk át, és a játék lebonyolítása után (december 25-én) törölni fogjuk.
  • minden játék csak egy napig tart, eredményt pedig a nap végén (este) vagy a következő nap reggelén hirdetünk. Az eredményhirdetésre az ablakban és a Facebook-oldalunkon kerül sor, az eredményhirdetés időpontját pedig már a játék kiírásakor ismertetni fogjuk.
  • a nyereményeket a kiadók fogják postázni, budapestiek viszont egyeztetés után személyesen is átvehetik a könyvet/könyveket. Az adventi időszak második felében megnyert könyveket valószínűleg már csak januárban lesz alkalmuk postázni a kiadóknak, de a nyereményét garantáltan mindenki megkapja.

Vidd hírét!