Könyvajándékozással ünnepli 70. évét a Móra Kiadó

Vidd hírét!
  •  
  •  
  •  

Az idén 70 éves Móra Kiadó több különleges programsorozattal ünnepli a kerek évfordulót. Januárban, a magyar kultúra napján indította útnak azt a kezdeményezést, melynek keretében 2020-ban minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt könyvcsomaggal ajándékoz meg. Az akció egész éves összértéke 500 000 Ft.


A kiválasztáshoz FB rajongói oldaluk követőinek segítségét kérik, akiknek javaslatai közül a hónap végén sorsolással választják ki a szerencsés intézményt. Januárban bölcsődék nevét várják. A következő hónapokban az óvodákra, általános és középiskolákra is sor kerül.

70 éves a Móra Kiadó
70 éves a Móra Kiadó

„A Móra Kiadó a kezdetektől törekedett rá, hogy partnere legyen a szülőknek, nagyszülőknek, nevelőknek. Mindvégig a magyar irodalom és képzőművészet kiemelkedő alkotóival és elkötelezett szerkesztőivel dolgozott azért, hogy már a legkisebbek is minőségi kiadványokkal barátkozhassanak. Hogy olyan könyvek vegyék őket körbe, amik irodalmi és esztétikai szempontból is megmutatják azt az értéket, amit a könyv képvisel.

Fontos, hogy a jó könyvek mindenkihez eljussanak. Ezért is támogatunk évről évre oktatási intézményeket, könyvtárakat, jótékonysági szervezeteket, hiszen hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy azokhoz is eljusson a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy rendszeresen könyvet vásároljanak” – mondta el Janikovszky János, a Móra Kiadó elnök-vezérigazgatója.


Vidd hírét!
  •  
  •  
  •  
Címke: