J.K. Rowling is elkaphatta a koronavírust

Vidd hírét!
  •  
  •  

Elképzelhető, hogy a Harry Potter regények szerzője is elkapta a koronavírust. A jó hír, hogy kigyógyult belőle. Az írónő hétfőn nyilatkozta, hogy két hét betegség után jól van, és arra gyanakszik, a COVID-19-cel fertőződött meg.


“Az elmúlt két hétben a C19 összes tünetét produkáltam (noha nem teszteltek)”, írta J.K. Rowling április 6-án a Twitteren. Ezzel együtt egy videót is megosztott, amelyen a Queens Kórház egy orvosa légzési technikákról beszél; az írónő azt mondja, ezek segítették át a legnehezebb perióduson, amelyeket egyébként a férje is ajánlott, aki az Egyesült Királyságban orvos.

Tényleg teljesen rendben vagyok – írta Rowling egy bejegyzéssel korábban – és meg akartam osztani ezt a módszert, amelyet orvosok ajánlanak, nem kerül semmibe, nincsenek csúnya mellékhatásai, viszont segíthet nektek vagy a szeretteiteknek, ahogy rajtam is segített.

J.K. Rowling csak egyike azon hírességeknek, akik (feltételezhetően) átestek az új koronavírus okozta betegségen. Úgy tudjuk, hogy Rowling az első tollforgató, akiről kiderült, hogy megfertőződött.


Vidd hírét!
  •  
  •