Mitch Albom ingyen adja a legújabb könyvét – és a koronavírus áldozatai számára végez gyűjtést

Vidd hírét!
  •  
  •  

Mitch Albom új könyvével adományokat gyűjt, hogy enyhítsen a koronavírus okozta károkon. A Hívások a mennyből és a Keddi beszélgetések életről és halálról szerzőjének új regénye napjainkban játszódik egy michigani külvárosban. A Human Touch középpontjában négy család áll; a szerző azt vizsgálja, milyen hatással van rájuk és a közösségre a vírus.


Albom péntekenként közöl egy fejezetet a saját weboldalán, jelen sorok írásakor két fejezet olvasható a készülő regényből. A könyv ingyen van; az oldalon ugyanakkor arra kéri az olvasóit, hogy a támogassák a Detroit Beats Covid-19! kezdeményezést, amely Detroitban nyújt segítséget mindazoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek a járvány következtében. Az írás az én művészetem, írja a szerző az oldalán, ez a legkevesebb, amit adhatok. Albom azt mondja, hisz az emberiségben, és úgy hiszi együtt túl tudjuk élni ezt a nehéz időszakot; és akkor majd mindenkinek meglesz a maga elmesélni való human touch sztorija.

Mitch Albom: Human Touch

Albom nem először tesz tanúbizonyságot filantróp természetéről. Haitin egy árvaházat működtet. Az új regénye egyik szereplőjét egy 8 éves árva fiúról mintázta, aki a haiti árvaházból származik, és most Albommal van Detroitban.


Vidd hírét!
  •  
  •