2021-ben krimit publikál Stephen King

Vidd hírét!
 
 

Nem első alkalommal lakot a horror műfaj keretein túl Stephen King. Angolul 2021 márciusában jelenik meg az új regénye, a Later, amely krimi lesz, és a Titan Books Hard Case Crime sorozatába illeszkedik, ahogyan korábban A colorádói kölyök és Joyland is.

A regény főszereplője Jamie Conklin, egy fiatal fiú, akit egyedül nevel az anyja, és aki különleges képességekkel született, noha az anyja folyton arra kéri, hogy ezt tartsa titokban. A különleges képességért viszont magas árat kell fizessen, és erre Jamie akkor jön rá, amikor a New York-i Rendőrség egyik nyomozója bevonja a fiút egy gyilkos utáni hajszába.

A Hard Case Crime sorozat Edgar-díjas szerkesztője, Charles Ardai azt mondta, hogy a Later egy gyönyörű történet a felnőttéválásról, és arról, hogyan nézünk szembe a démonainkkal, legyenek azok szimbólikusak (ahogyan Kingtől megszokhattuk) vagy valóságosak. A regény egyszerre rémisztő, gyengéd, szívszorító és őszinte, ígéri Ardai.

Stephen King: Later (2021 március)
Stephen King: Later (2021 március)

A Later 2021. március 2-án fog megjelenni puhakötésben, Paul Mann műalkotásával a borítón. Később lesz egy számozott példányszámű, kemény borítású kiadás is a díjnyertes Gregory Manchess festményével a borítón; a regénybeli fiktív regény borítóját szintén Manchess alkotása díszíti majd.

Forrás: stephenking.com


Vidd hírét!