Nyerd meg Tore Renberg regényét!

Vidd hírét!
 
 

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal együtt nem ért véget az északiak látogatásának sora: május 21-én, hétfőn Magyarországra látogat a norvég irodalom fenegyereke, Tore Renberg. A Mégis van apám című regényének bemutatóját a Skandináv Ház, a JAK és a L’Harmattan Kiadó szervezi, az eseményre a Nyugati téri Alexandra Könyvesboltban kerül sor 2012 május 21-én, hétfőn este 19 órakor. A norvég íróval és könyveinek hazai fordítójával, Ambrus Orsolyával Lévai Balázs beszélget.

Az esemény apropóján a L’Harmattan Kiadóval karöltve az Olvasóterem is játékot szervez, a tét pedig a Mégis van apám három példánya. Az alábbi három kérdésre várjuk a válaszokat:

Ez a játék véget ért!

172 megfejtés érkezett a három kérdésre (és ebben még mindig benne van Pista bácsi, aki az egész család nevében szokott játszani, pedig így csak az esélyeit rontja, mert a duplázókat kizárjuk!), de csak nagyon kevesen tudták a helyes válaszokat:

  1. Milyen díjat nyert Renberg a Mégis van apám című regényével? – a norvég rádiótársaság P2 csatornájának hallgatói díját
  2. Melyik nyelvre fordították le a legtöbbször Renberg regényeit? – franciára
  3. Milyen hangszeren játszik Tore Renberg? – billentyűn

Az alábbi játékosaink egy-egy Renberg-regényt nyertek:

  • dr. Hirmetzl Gábor
  • Sági Péter
  • Fazekas Gáborné

Gratulálunk!

Hétfőtől új játék! Figyeljetek!

A játék május 18-án, pénteken délben ér véget, eredményt ugyanazon a napon délután, legkésőbb az esti órákban hirdetünk. Három helyes megfejtő a Mégis van apám egy-egy példányát nyeri, több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre nem küldünk.


Vidd hírét!