Dean R. Koontz-kvíz

Vidd hírét!
  •  
  •  

A héten jelenik meg magyarul Dean R. Koontz új regénye, a Világvége, ez az Odd Thomas-sorozat ötödik része. Az új Odd-regény apropóján az Animus Kiadó és az Olvasoterem.com közös játékot hirdet, amelynek végén három nyertes az új Koontz-regény egy-egy példányát teheti fel a polcára. Ha úgy érzed, hogy otthonosan mozogsz Koontz-kérdésekben, szereted ezt a műfajt és szeretnéd megnyerni a Világvégét, akkor a tied a pálya: csak töltsd ki helyesen az alábbi kvízt, és tiéd lehet a regény egyik példánya. (Ha annyira azért mégsem ismered a szerzőt, még ne ijedj meg a kérdésektől, elég szétnézned nálunk az oldalon és néhány szokásos helyen, és könnyedén rábukkansz a helyes válaszokra.)


EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, EREDMÉNYHIRDETÉS KÖVETKEZIK…

Szokás szerint előbb a helyes válaszok:

  1. Koontz felesége író.
  2. Trixie Koontz a szerző egyik kutyája volt.
  3. Dean R. Koontz 2005-ben 5000 dollárral támogatta… Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzót.
  4. Koontz írói pályafutása előtt tanított.
  5. Világvége című regényében Odd Thomast… Alfred Hitchcock szelleme látogatja meg.

A játékban kb. 200 személy vett részt, de meglepően kevés játékos, a résztvevők mindössze 39 százaléka tudta a helyes választ mind az öt kérdésre. Közülük sorshúzással választottuk ki a három nyertest. Az alábbi olvasóink egy-egy Világvége című regényt nyertek:

Lengyel-Rheinfuss Péter
Hajdu Gellért
Vajda Dominika

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük. Hamarosan új játékkal jelentkezünk.

A játék július 22-én, hétfőn éjfélkor ér véget, eredményhirdetésre július 23-án, kedden kerül sor. Három jó megfejtő a Világvége egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

A nyereményről: Előző kalandjai helyszínéről, Magic Beachről menekülve Odd Thomas, az ifjú halottlátó egy milliárdos birtokán talál menedéket. Vele van különös útitársa, Annamaria is. A biztonság azonban látszólagos csupán: Oddot különös hangok és látomások gyötrik, majd találkozik egy nő szellemével, aki a segítségét kéri, mert a fia bajban van. Odd kutakodni kezd, és hamarosan rettenetes titkok nyomára bukkan. Sem a birtok, sem annak lakói nem azok, aminek látszanak. Senki nincs biztonságban, aki a területükre téved. Ráadásul nem is csak a jelen, hanem a jövő veszedelmeitől is tartani kell, ugyanis a birtok alatt egy egészen különös gépezet működik, amelyet egy szinte elfeledett, zseniális feltaláló tervezett: Nikola Tesla…

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk.

 


Vidd hírét!
  •  
  •