Játék a Scolar Kiadó fantasy könyveiért

Vidd hírét!
 
 

A Scolar Kiadó a Könyvhéten egy magyar szerző tollából született fantasyvel lepte meg a műfaj rajongóit. Arthur Madsen regénye, a Five egy olyan kincsről szól, amelyet Krisztus előtt a 14. században készítettek, de a világ vezető hatalmai a jelenben erőszakkal elvették azt egy szerzetestől, majd hibáztak, minek következtében rossz kezekbe került.

Ha tetszett a Five, akkor imádni fogod a kiadó őszi könyvújdonságát is, az amerikai Rachel Hartman debütáló regényét, a Seraphinát. A könyv számos díjat nyert, többek között a 2013-as William C. Morris-díjat, a 2012-es Cybils-díjat, de idén jelölték a Waterstone Gyerekkönyvdíjára, a William L. Crawford Fantasy Díjra és a Carnegie Medálra is. Hartman a Seraphina univerzumával már 1996-ban foglalkozni kezdett, eredetileg képregényt írt, abból a történetből született a regény.

A Scolar Kiadóval közösen játékot szervezünk a két regény egy-egy példányáért. A játék pofonegyszerű: az alábbi űrlapon négy kérdést találsz. Az első kettő a Five-ra, a másik kettő a Seraphinára vonatkozik. Ezekre kell jól válaszolni – ha segítségre van szükséged, keresgélj bátran a Scolar Kiadó honlapján, esetleg lapozz bele a Seraphina c. regénybe, valahol csak megtalálod a helyes válaszokat.

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, EREDMÉNYHIRDETÉS KÖVETKEZIK:

A helyes válaszok az alábbiak voltak:

  • Milyen tárgy után folyik a hajsza Arthur Madsen Five c. regényében? – egy medál
  • Melyikük NEM az új generáció tagja? – Shamala
  • Mi a neve Rachel Hartman regényében a királyságnak? – Goredd
  • Milyen szereplőkkel találkozhatunk Hartman regényében? – alakváltó sárkányokkal

A játékban hozzávetőlegesen 320-an vettek részt, a válaszadók 93 százaléka jól felelt mind a négy kérdésre. A két nyertesről és a nyereményükről tehát sorshúzással döntöttünk:

Szabó Péter (Arthur Madsen Five című regényét nyerte),
Békefi Anita (Rachel Hartman Seraphina című regényét nyerte).

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük. Már ma, szeptember 20-án új játékkal jelentkezünk, érdemes visszanézni az oldalra a nap folyamán!

Íme a nyeremények… (Ha többet szeretnél tudni az egyes könyvekről, kattints a képre.)

 

Adatvédelmi elveink nem változtak, az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Ha részt veszel ezen a játékon, azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk.


Vidd hírét!