Játék A nő mosolyáért

Vidd hírét!
 •  
 •  
 •  

Magyarul a Park Könyvkiadó gondozásában jelent meg Nicolas Barreau A nő mosolya című regénye – a könyvről és a szerzőjéről ennyit árulunk el, és nem többet, hiszen éppen erről szól a játékunk. Igen, a Park Kiadóval közösen játékot szervezünk a regény három példányáért. Pusztán három kérdésre kell jól válaszolnod, és máris esélyed van megnyerni a regényt. Vigyázat, a kérdések csak látszólag egyszerűek!


A JÁTÉK VÉGET ÉRT, EREDMÉNYT HIRDETÜNK!

Lássuk a helyes válaszokat:

 1. Milyen nyelven jelent meg először A nő mosolya? – A helyes válasz: németül. A könyv eredeti címe is német, a regény Franciaországban csak 2014 első hónapjaiban jelent meg.
 2. A híresztelések szerint kit rejt a Nicolas Barreau név? – A híresztelések szerint Nicolas Barreau nem más, mint a német írónő, Daniela Thiele.
 3. Milyen könyvet vásárol Aurélie, A nő mosolya főszereplője egy könyvesüzletben? – Aurélia A nő mosolya c. regényt vásárolja meg egy könyvesüzletben.

A fenti kérdésekre összesen körülbelül 130 játékos válaszolt, de a válaszadók csupán 35 százaléka felelt mind a három kérdésre helyesen. Közülük sorshúzással választottuk ki az alábbi három szerencsés olvasónkat:

  • Orbán Lászlóné
  • Krausz Péter
  • Szabó Sára

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük. Hamarosan új játékkal jelentkezünk.

Ha mind a három kérdésre jól válaszoltál, akkor csak drukkolnod kell, hogy neked kedvezzen a szerencse, és tied lehet A nő mosolya egyik példánya. A játék augusztus 3-án, vasárnap éjfélkor ér véget, eredményt pedig augusztus 4-én, hétfőn hirdetünk. Három jó megfejtő a regény egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesekről szokásunk szerint sorshúzással döntünk.

A nyereményről: A regény Aurélie-ről szól, aki édesapja halála után átveszi egy kis párizsi étterem irányítását. Azon a végzetes novemberi napon, amikor olyan boldogtalannak érzi magát, mint még soha, a Szent Lajos-sziget kis könyvesboltjában különös könyvre bukkan: a frissen vásárolt regény egyik helyszíne nem más, mint az ő vendéglője, a főhősnő pedig mintha szakasztott ő lenne. Aurélie elhatározza, hogy utánajár a rejtélynek: meg kell ismerkednie a regény írójával. Csakhogy próbálkozásai sorra kudarcot vallanak, mígnem egy szép napon az író levele a postaládájába pottyan. Találkozásuk azonban egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelte…

A szerzőről a könyv borítója azt mondja, hogy Párizsban született, a Sorbonne-on tanult romanisztikát és történelmet. Ma egy könyvesboltban dolgozik a Szajna bal partján, de távolról sem életidegen könyvmoly.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
 •  
 •  
 •