Játék a Legendákért

Vidd hírét!
  •  
  •  

Legendák című regény megjelenése apropóján az Agave Könyvekkel közösen játékot hirdetünk. Mint már korábban is említettük, a kortárs amerikai kémregény legkiválóbb mesterének könyve augusztus 12-én jelent meg magyarul, egy nappal a regény alapján készült tévésorozat amerikai premierje előtt.


A játék egyszerű: az alábbi űrlapon három, a szerzővel kapcsolatos kérdést találtok. Aki mindháromra helyesen válaszol, máris versenyben van a Legendák három példányának egyikéért.

A játék véget ért, eredményhirdetés következik.

Legendákért közel 300 olvasónk játszott. A válaszadók több mint 80%-a mind a három kérdésre jól felelt:

  1. Littellt a Legendákért a Los Angeles Times Könyvdíjával jutalmazták,
  2. a regényből született sorozatban Sean Beam játssza a főszerepet,
  3. és a szerző New Yorkban született.

Így aztán a nyertesekről sorshúzással döntöttünk. Az alábbi olvasóink a regény egy-egy példányát nyerték:

Lukács Attila Zsolt
Pópity-Tóth Éva
Tibold Sándor

A nyerteseknek gratulálunk, őket személyesen is értesítjük. Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk.

A játék augusztus 23-án éjfélkor ér véget, eredményt pedig augusztus 24-én hirdetünk. Három helyesen válaszoló olvasónk Robert Littell Legendák című regényének egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesekről sorshúzással döntünk.

A nyereményről: A CIA terepen dolgozó ügynökéből magánnyomozóvá lett Martin Odum múltbeli identitásai – avagy a CIA szóhasználatával élve: „legendái” – labirintusában bolyong elveszetten. Gyakran teszi fel magában a kérdést: vajon ő tényleg Martin Odum? Nem inkább Dante Pippen, az IRA robbantási szakértője? Vagy Lincoln Dittman, az amerikai polgárháború kutatója? Mialatt élete nyugodtabb pillanataiban ezen töpreng, és hol többszörös személyiségzavarra, hol gondosan elvégzett agymosásra gyanakszik, különös megbízást kap egy fiatal orosz nőtől: kerítse elő váratlanul és titokzatos módon eltűnt sógorát, hogy izraeli felesége végre elválhasson tőle.

Odum továbbra se tudja, hogy ki ő valójában, és bízhat-e bárkiben, de újra életre kelti magában a szunnyadó ügynököt, hogy elvégezze a munkát. Beutazza a földgolyót, s közben számos veszéllyel kell szembenéznie, ám egyik sem olyan hátborzongató, mint „a tükörképek rengetege”, hiszen ott bolyongva a múlt felidézése éppúgy végzetes lehet, mint a felejtés.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára – ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
  •  
  •