Nyerj szuper könyves ajándékokat az ünnepekre!

Vidd hírét!
  •  
  •  

Közeleg a karácsony, és a legtöbb könyvmoly természetesen könyvet ajándékoz ilyenkor – és közben titkon reméli, hogy az ajándékok között számára is lesz egy-két nagyszerű könyv. Ám ahogyan arra már a múltkor is felhívtuk a figyelmeteket, nemcsak könyveket, hanem könyves kiegészítőket is lehet ajándékozni, és egy-egy ízléses meg hasznos darabbal garantáltan sikert arathatsz a családban vagy a barátok között.


 

Az Olvashop gazdag kínálatán felbátorodva most játékot hirdetünk három jópofa könyves kiegészítőért. Csak annyi a dolgod, hogy az alábbi rejtvényt jól megfejtsd, és máris versenyben vagy a három ajándéktárgy valamelyikéért.

A feladat roppant egyszerű, az alábbiakban egy anagramma olvasható, amely egy magyarul idén (2016-ban) publikált regény címét rejti. Segítségül annyit elárulunk, hogy ezt a könyvet az Olvasoterem.com-on még nem recenzáltuk, de a szerző nagy kedvencünk, és több könyvéről is írtunk már. Update! Még egy kis segítség: kémregény. Milyen címet rejt tehát az anagramma?

Adai ránk szokott

Nos, a fenti anagramma megfejtése: A titkos zarándok

A játékban körülbelül 50 játékos vett részt, a nyerteseket közülük sorsoltuk ki, és a nyereményeket abban a sorrendben társítottuk a nevek mellé, ahogy azokat eredetileg is felsoroltuk. Így aztán a nyertesek és nyereményeik:

  1. nyakláncnak Szarvas Lajosné örülhet;
  2. kilincstáblát Szörnyi Balázs nyerte;
  3. Tarjániné Szarvas Melinda egy bögrét kap hamarosan.

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen külön is értesítjük. Hamarosan új játékkal jelentkezünk.

A játék december 11-én, vasárnap reggel 9 órakor ér véget, eredményt pedig aznap délután hirdetünk. Három helyes megfejtő között egy könyvmoly nyaklánc, egy kilincstábla és egy bögre talál gazdára. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétét sorsolással döntjük el.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.

 


Vidd hírét!
  •  
  •