Nyerd meg A hipnotizőrt!

Vidd hírét!
  •  
  •  
  •  

Az Animus Kiadóval közösen játszunk a héten, a nyeremény pedig A hipnotizőr három példánya. Lars Kepler regénye márciusban jelent meg a kiadónál.


A feladat egyszerű, az alábbi három kérdésre kell jól válaszolni. Határidő: 2018. április 22., vasárnap éjfél. A helyesen válaszolók között a regény három példányát sorsoljuk ki.

A játék véget ért, íme a helyes válaszok:

1. Az Ahndoril-házaspár Stieg Larsson iránti tiszteletből választotta a Lars nevet közös írói álnévnek.
2. Alexandra, a feleség korábban színésznő volt.
3. Alexander, a férj fiatal korában festőművész szeretett volna lenni.

A játékosok közel 98%-a jól válaszolt mind a három kérdésre. A szerencse az alábbi három olvasónknak kedvezett:

Bartók Szimonetta
Lencsés Brigitta
Horváth Pál Béla

A nyerteseknek gratulálunk, őket emailben külön is értesítjük.

A nyereményről: A hipnotizőr a Lars Kepler álnéven alkotó írópáros, Alexandra Coelho Ahndoril és Lars Kepler: A hipnotizőr (Animus, 2018)Alexander Ahndoril első regénye, amely Svédországban 2009-ben jelent meg. Ez ugyanakkor a Joona Linna-sorozat első darabja is. A helyszín Svédország, ahol egy svéd kisvárosban elkövetett szörnyű mészárlásnak csupán egyetlen túlélője van, egy súlyosan sebesült kamasz fiú. A család ötödik tagja, a fiú nővére eltűnt. Mivel úgy fest, hogy a gyilkos az egész család kiirtását tűzte ki célul, a lány nyilvánvalóan életveszélyben van. A rendőrség megkezdi a keresését, ám az idő vészesen fogy. Joona Linna, a csökönyös természetű finn nyomozó szerint egyetlen lehetőség van arra, hogy nővére érdekében szóra bírják a sokkos állapotban lévő kamaszt: a hipnózis. Joona a leghíresebb és egyben leghírhedtebb hipnotizőrt, Erik Maria Barkot kéri fel, hogy segítsen neki. A fiú hipnózisban beszélni is kezd, ám az utazás, amelyre együtt indulnak, nem várt mélységekbe visz…


Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!
  •  
  •  
  •