Jön a 12. Harry Hole-regény. Játssz velünk a könyvért!

Vidd hírét!
 
 

Október utolsó napjaiban magyarul is megjelenik a várva várt Kés, Jo Nesbø legújabb Harry Hole-regénye. Tarts velünk a visszaszámlálásban, játssz és nyerd meg a könyv egyik példányát. A részletekért és a szabályokért olvass tovább!

Október 18-án elkezdjük a „visszaszámlálást”, és az Olvasoterem.com Facebook-oldalán minden nap megosztjuk a Harry Hole-széria eddigi regényeiről írt egyes ajánlónkat, természetesen kronológiai sorrendben haladva. Tizenegy napon át tizenegy bejegyzés lesz, minden nap egy az eddigi Harry Hole-regényekről; mindegyik bejegyzéshez egy kérdés is társul (figyelmesen olvasd majd végig a bejegyzést!), a kérdésre pedig a bejegyzés alatt, hozzászólásban várjuk a választ.

A játék október 28-án ér véget, eredményt a következő napon, október 29-én hirdetünk. A játék végén a Kés három példányát sorsoljuk ki azok között, akik legalább egy kérdésre válaszolnak a tizenegy nap alatt.

Figyelem! A kérdések természetéből adódóan nincs helyes vagy helytelen válasz, sokkal inkább a részvétel a fontos. Aki részt vesz ebben a játékban, annak a neve belekerül a „kalapba”, a végén mindenképp van esélye nyerni. Egy név tizenegyszer kerülhet bele a kalapba, vagyis ha minden nap válaszolsz, akkor matematikailag tizenegyszer nagyobb az esélyed megnyerni a könyvet, mint annak, aki csak egy kérdésre válaszol a tizenegy nap alatt. Ismételten hangsúlyozzuk: nincs helyes válasz, az olyan jellegű kérdésre, mint a melyik a kedvenc Nesbø-regényed, azt is elfogadjuk válasznak, hogy nem olvastam még Nesbø-regényt.

Jo Nesbo: Kés (Animus, 2019)
A nyeremény: Jo Nesbo: Kés (Animus, 2019)

Fontos! Egy kérdésre több választ is adhatsz, vagyis bátran részt vehetsz egy spontán kialakult komment-folyamban, de végül naponta csak egy hozzászólásod fog számítani, a nap végén az egyedi kommentelőket vesszük figyelembe. Egy kérdésre válaszolni több mint 24 óra áll a rendelkezésedre: a kérdéseket napközben tesszük fel, a hozzászólásokat a következő este közép-európai idő szerint 20:00 órakor összesítjük. Hozzászólni ezt követően is lehet (hiszen ezt nincs módunkban korlátozni), de azt már nem fogjuk figyelembe venni.

Sok sikert kívánunk! Ne feledd: október 18-ától figyeld a Facebook-oldalunkon a Nesbøvel kapcsolatos bejegyzéseket!


Vidd hírét!