Játék a második Wayward Pines-kötetért

Vidd hírét!
 
 

Február végén az ígéretekhez híven megjelent a Wayward Pines-trilógia második része: a hajmeresztő kaland, Ethan Burke különleges ügynökkel a főszerepben folytatódik, mi pedig egy újabb játékot hirdetünk. Az Agave Könyvek felajánlásának köszönhetően újabb három kötetért indul a verseny, és egy teljes héten keresztül tart a játék. A feladat ugyanolyan egyszerű: az alábbi űrlapon található három kérdésre kell jól válaszolni, és máris versenyben vagy A pokol kapujában című kötet egyik példányáért. Figyelem! A kérdésekre a válaszokért nem kell messze menni!

A JÁTÉK VÉGET ÉRT, ÍME AZ EREDMÉNY:

A játékban valamivel több mint 100 személy vett részt, és a válaszadók 84 százaléka tudta mindhárom kérdésre a helyes választ. Íme a helyes megoldások:

  1. Kivel beszélget elsőként Ethan Burke Wayward Pines-ban? – Mirandával, ez a trilógia első kötetének nálunk is olvasható részletéből kideríthető.
  2. Milyen regényt vesz kölcsön a kávézóból Ethan? – egy Hemingway-regényt, ehhez a második kötetből közölt részlet volt a segítség.
  3. Melyik város ihlette a képzeletbeli Wayward Pines-t? – Ouray, Colorado. Az első kötet recenziója kapcsán írtunk néhány érdekességről, ott találhattátok meg ezt az információt.

A szerencse az alábbi olvasóinknak kedvezett:

Szűcs Viktor
Flórián György
Labbanc Gábor

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailen is értesítjük. Hamarosan újabb játékot indítunk.

Segítségképpen megismételjük: a válaszokért nem kell messzire menni! Mindhárom kérdésre választ találsz, ha alaposan átolvasod azokat a cikkeket és anyagokat, amelyeket eddig a trilógia kapcsán az Olvasoterem.com-on publikáltunk.

A játék március 8-án, vasárnap éjfélkor ér véget, eredményt pedig március 9-én hirdetünk. Három jó megfejtő a trilógia második kötetének egy-egy példányát kapja. Több helyes megfejtés esetén szokásunkhoz híven sorsolás útján döntünk a nyertesekről.

A nyereményről: Blake Crouch: A pokol kapujában (Agave Könyvek, 2015)A festői hegyek közt található, idilli kisváros egy modern Éden… leszámítva az elektromos drótkerítést, a mindent állandóan szemmel tartó mesterlövészeket és a mindenkit megfigyelő kamerákat.

A lakosok közül senki nem tudja, hogyan került ide. Csak azt tudják, hogy mit dolgozzanak, hogyan éljenek és kivel házasodjanak. Néhányan úgy hiszik, már régen meghaltak. Mások szerint egy félresikerült kísérletben ragadtak. Titkon mind a távozásról álmodnak, de aki megpróbálja, azt szörnyű meglepetés éri.

Ethan Burke látta a kerítésen túli világot. Ő a seriff, egyike azon embereknek, akik ismerik az igazságot a városról és a kerítés túloldalán leselkedő borzalmakról.

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!