Nyerd meg az új Fossum-regényt!

Vidd hírét!
 
 

Hosszú idő után újra Karin Fossum-krimivel jelentkezik a Scolar Kiadó, és ha valaminek igazán tudunk örülni, akkor az ez az. A regény megjelenése kapcsán játékot hirdetünk a könyv két példányáért. A feladat egyszerű: az alábbi űrlapon található három kérdésre kell jól válaszolni, és máris játékban vagy a könyv egyik példányáért. Figyelem: a válaszokért nem kell nagyon messze menni.

EZ A JÁTÉK VÉGET ÉRT, ÍME AZ EREDMÉNY:

A helyes válaszok a következők voltak:

  • A szerző melyik regényét kiáltotta ki 2009-ben a norvég Dagbladet című újság minden idők legjobb norvég krimijének? – Indiai feleség
  • Hogy hívják Sejer felügyelő fiatal nyomozótársát? – Jakob Skarre
  • Mi a neve Karin Fossum szülővárosának? – Sandefjord

A válaszadók 21%-a válaszolt jól a fenti kérdésekre, közülük ezúttal az alábbi két olvasónknak kedvezett a szerencse:

Ruff Dorina
Darmos Patrícia

A nyerteseknek gratulálunk, őket külön is értesítjük.

A játék május 22-én, vasárnap ér véget, eredményt pedig hétfőn, május 23-án hirdetünk. Két helyes megfejtő az Elszabadul a pokol egy-egy példányát nyeri. Több helyes megfejtés esetén a nyertesek kilétét sorsolással döntjük el.

A nyereményről: Az Elszabadul a pokol a Sejer-felügyelő nyomozásait bemutató sorozat 10. darabja. Karin Fossum: Elszabadul a pokol (Scolar, 2016)Norvégiában 2009-ben jelent meg.

Fülszöveg: Nyár közepén járunk, forróság lapul Dél-Norvégiára. Ám nem csupán a nap tüze perzselő, hanem egy tizenhét éves elhanyagolt kamasz, Johnny Beskow haragja is. Az anyja súlyos alkoholista, az apját sosem látta. És nincsenek barátai. Johnny úgy dönt, bosszút áll a világon. Ám az események nem várt fordulatot vesznek: ami csínytevésnek indult, hamar tragédiába torkollik. Egy kisfiú szörnyű halált hal. Elfojtott traumák, felszínre törő félelmek, szőnyeg alá söpört sorsok. A pokolban nem jó a tűzzel játszani – hamar kiderül, hogy az idilli kisváros valójában egy puskaporos hordóra hasonlít: elég egyetlen szikra, és robban. Sejer felügyelő a titokzatos fantom, Johnny nyomába ered. Ám az mintha mindig egy lépéssel előtte járna…

Játék előtt tanácsos elolvasni adatvédelmi nyilatkozatunkat. A lényeg: az e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk át, és csak azért őrizzük meg, hogy a következő játékról értesíthessünk. Figyelem! Ha részt veszel ebben a játékban, azzal azt is engedélyezed, hogy az e-mail címedet felírjuk a játéklistára — ezt a listát csak és kizárólag játékaink alkalmával használjuk, más levelet (reklám, hírlevél) ezekre a címekre NEM küldünk. A listáról utólag bármikor leiratkozhatsz, ami azzal jár, hogy végleg törlünk az adatbázisból. Játszani továbbra is játszhatsz, egyszerűen csak nem kapsz értesítést az újabb játékokról.


Vidd hírét!