Jön magyarul is Dennis Lehane új regénye

Vidd hírét!
 
 

Magyarul november 2-án jelenik meg Dennis Lehane, a vérfagyasztó pszichothrillerek és a sötét, modern krimik nagymesterének új regénye; a Viharsziget szerzője ismét a legjobb formáját hozza. Az Egymásba veszve az amerikai megjelenését követően azonnal bestsellerré vált, és a szaksajtó mellett olyan nagy szerzők rajongtak érte, mint Gillian Flynn és Lee Child. Az utóbbi így nyilatkozott a könyvet elolvasván: „Összetett, feszültséggel teli, lenyűgöző történet. Veszélyes játszmák tükörlabirintusa, ahol semmi sem az, aminek látszik, de Lehane bárhova is vezet, én követni fogom.”

Olvasd el a regény első 39 (!) oldalát nálunk:

Fülszöveg: Rachel Childs, az egykori újságíró, egy élő adásban történő ideg-összeroppanást követően teljesen elzárkózik a világtól. Dennis Lehane: Egymásba veszve (Agave Könyvek, 2017)A férje marad az egyetlen ember az életében, aki továbbra is feltételek nélkül szereti őt, és mellette van a legnehezebb pillanatokban a felépülése során.

Valami azonban nincs rendben a férfival. Olykor furcsán viselkedik, és Rachel gyanakvása egy esős délután beigazolódik. Hirtelen minden megváltozik, a házasságuk és az életük is veszélybe kerül. Rachel egy őrületnek tűnő, megtévesztéssel és erőszakkal szőtt összeesküvés hálójában találja magát, ahonnan az egyetlen kiút a félelmei leküzdésén és a könyörtelen igazság megismerésén keresztül vezet.

A szerzőről: Dennis Lehane a modern krimi és noir egyik legismertebb szerzője, olyan bestsellerek köthetőek a nevéhez, mint a Titokzatos folyó, a Viharsziget és a Hideg nyomon. Számos regényét megfilmesítették már, és ő maga is aktívan dolgozik a filmiparban: többek közt a Drót és a Boardwalk Empire egyes epizódjainak írásában vett részt.

Forrás: Agave Könyvek


Vidd hírét!